Ngarep > Kabar > Warta industri

2-fungsi listrik medical bed fitur

2023-09-18

Umumé, "2 fungsi" sakakasur medis listrikdeleng rong fungsi paling dhasar: ngangkat mburi lan ngangkat sikil. Kasur iki biasane duwe fitur ing ngisor iki:

Kontrol listrik: Dibandhingake karo kasur medis biasa,kasur medis listrikduwe fungsi kontrol listrik. Dhuwur, amba lan paramèter liyane saka amben bisa gampang diatur liwat remot kontrol utawa nangani, ngurangi kakiyatan pegawe lan biaya wektu disebabake operasi manual.

Pangaturan multi-posisi:Kasur medis listrikbiasane dilengkapi karo pangaturan multi-posisi, sing bisa nyukupi kabutuhan pasien sing beda-beda lan nyedhiyakake pangaturan sing luwih tepat. Contone, ing angkat mburi, pindah beda bisa mboko sithik diatur kanggo amba cocok kanggo nanggepi kabutuhan bedhah beda utawa karakteristik fisik sabar.

Keamanan lan stabilitas: Kasur medis listrik duwe safety lan stabilitas sing luwih dhuwur, biasane nggunakake motor kelas industri lan sistem kontrol, sing bisa nahan tekanan lan bobot sing luwih gedhe, lan duwe piranti safety kanggo nyegah kesalahan operasi utawa malfungsi.

Kenyamanan lan pikiran: Kasur medis listrik asring nggunakake bahan lan desain sing berkualitas kanggo menehi pengalaman sing luwih nyaman lan wicaksana. Contone, komponen kayata kasur, headrests lan ril sisih breathable, non-slip lan bisa dicopot kanggo reresik lan pangopènan gampang.

Versatility lan ruang lingkup aplikasi: Kasur medis listrik bisa digunakake ing macem-macem skenario medis, kayata kamar operasi, kamar darurat, pusat rehabilitasi, lan perawatan omah. Model kasur medis listrik sing beda-beda bisa digunakake kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem jinis pasien, kayata wong tuwa, wong cacat, utawa pasien sing kudu nginep ing amben nganti suwe.

Ing cendhak, ingbed medis listriknduweni karakteristik kontrol listrik, multi-kacepetan imbuhan, safety lan stabilitas, comfort lan thoughtfulness, versatility lan sawetara saka sudhut aplikasi. Iku peralatan indispensable ing industri medical. Nalika milih amben medis listrik, sampeyan kudu milih miturut kabutuhan nyata saka macem-macem kahanan kanggo entuk asil sing optimal.