Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur Tandu Transfer Pasien Manual

2023-09-11

A tandu transfer pasien manualyaiku piranti sing digunakake kanggo mindhah pasien saka panggonan siji menyang panggonan liyane. Wis ciri ing ngisor iki:


Stabilitas: Ingtandu transfer pasien manualnduweni desain sing stabil lan bisa nyedhiyakake dhukungan lan keseimbangan sing stabil kanggo njamin keamanan pasien sajrone transfer.


Lipat lan Portabel: Tandu transfer pasien kanthi manual asring dilipat supaya gampang disimpen lan gampang digawa. Iki nggawe luwih trep kanggo digunakake ing kendaraan darurat, koridor rumah sakit utawa papan winates liyane.


Bahan kanthi kekuatan dhuwur: Tandu transfer pasien manual biasane digawe saka bahan sing kuwat, kayata paduan aluminium utawa baja. Iki menehi tandu cukup kapasitas kanggo kasil nanggung bobot saka sabar.


Fungsi pangaturan:Tandu transfer pasien manualbiasane duwe fungsi dhuwur lan sudut sing bisa diatur kanggo adaptasi karo kabutuhan pasien lan skenario transfer sing beda. Iki nambah kenyamanan pasien lan gampang operasi transfer.


Fasilitas safety: Tandu transfer pasien manual biasane dilengkapi sabuk pengaman, jangkar, pagar samping lan fasilitas liyane kanggo njamin keamanan lan stabilitas pasien sajrone transfer.


Kebersihan: Tandu transfer pasien kanthi manual umume gampang diresiki lan disinfeksi kanggo njaga kebersihan sing apik lan nyuda risiko infeksi silang.


Wigati dimangerteni manawa nggunakake tandu transfer pasien manual, operator kudu netepi prosedur operasi lan cukup nyedhiyakake tenaga kerja miturut kondisi lan jarak transfer kanggo njamin keamanan lan kenyamanan pasien.