Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur kabinet medis ABS

2023-08-31

Kabinet medis ABSminangka jinis peralatan sing akeh digunakake ing institusi medis, pusat kesehatan lan rumah sakit kanggo nyimpen lan ngatur obat-obatan. Wis ciri ing ngisor iki:


Keamanan dhuwur:Kabinet medis ABSduwe sensor presisi dhuwur sing dibangun, sing bisa ngawasi paramèter lingkungan kayata suhu, kelembapan, konsentrasi oksigen, lan kualitas udara kanthi nyata, nyedhiyakake keamanan kanggo panyimpenan obat-obatan.


Panyimpenan multi-lapisan: IngKabinet medis ABSnganggo desain multi-lapisan, lan saben lapisan bisa ngontrol paramèter lingkungan kanthi mandiri, sing bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan obat-obatan sing beda-beda. Kajaba iku, saben lapisan tahan geni, anti banyu lan anti-nyolong.


Ramah lingkungan lan awet: Cangkang saka kabinèt medis ABS digawe saka bahan ABS plastik rekayasa, sing ora bakal ngasilake zat sing mbebayani nalika digunakake, lan uga nduweni karakteristik tahan korosi, kekuatan dhuwur, lan tahan impact.


Gampang kanggo operate: ABS kabinèt medical adopts sistem kontrol cerdas, kang bisa dilakokno liwat layar tutul utawa remot komputer. Operasi kasebut gampang lan trep, sing ngirit wektu lan tenaga staf.


Pangopènan gampang: Desain multi-lapisan saka kabinet medis ABS bisa nggampangake pangopènan lan reresik. Ing wektu sing padha, ngawasi remot bisa ditindakake kanggo ngatasi kesalahan ing wektu.


Kapasitas gedhe: Desain multi-lapisan kabinet medis ABS nyedhiyakake akeh ruang panyimpenan, sing bisa nyukupi kabutuhan manajemen obat rumah sakit, pusat kesehatan lan institusi liyane sing beda-beda.


Ing cendhak, kabinèt medis ABS minangka piranti manajemen obat sing aman, ramah lingkungan, tahan lama, lan cerdas sing nyedhiyakake manajemen obat lan solusi panyimpenan sing efisien kanggo institusi medis, bisa ngatur pasokan medis kanthi trep, lan ningkatake kualitas lan efisiensi medis.