Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur kasur listrik ICU

2023-08-17

kasur listrik ICUminangka jinis amben sing dirancang khusus kanggo pasien perawatan intensif, kanthi karakteristik ing ngisor iki:

Versatility: Ingkasur listrik ICUnduweni macem-macem fungsi, kayata nyetel dhuwur amben, amba saka mburi lan sikil, amba inclination saka Papan amben, etc. lingkungan nursing nyaman lan aman.

Dhuwur luwes:kasur listrik ICUbisa nyetel dhuwur amben liwat panel kontrol utawa remot kontrol. Fitur iki nggampangake perawatan pasien dening profesional kesehatan lan nggampangake transfer lan gerakan pasien mlebu lan metu saka amben utawa nalika pindhah.

Safety: Amben listrik ICU dilengkapi karo macem-macem fasilitas safety, kayata ril sisih, papan amben non-slip lan tombol mandeg darurat, lan sapiturute. Rel sisih nyegah pasien tiba kanthi ora sengaja, dek amben non-slip nyedhiyakake permukaan turu sing luwih stabil , lan tombol mandeg darurat kanthi cepet mandhegake gerakan amben ing kahanan darurat.

Kenyamanan: Desain kasur lan papan amben digawe manungsa, nyedhiyakake kenyamanan lan penyebaran tekanan sing luwih apik, nyuda tekanan ing bagean awak pasien, lan nyegah komplikasi kayata bedsores.

Mobilitas: Kasur listrik ICU biasane dilengkapi kastor, saéngga amben gampang dipindhah lan dipanggonke. Iki migunani banget kanggo operasi kayata transfer pasien, ganti linen lan reresik.

Sakabèhé, amben listrik ICU nduweni karakteristik multi-fungsi, dhuwur luwes, safety dhuwur, comfort apik lan mobilitas apik, ngarahke kanggo nyedhiyani lingkungan nursing kualitas dhuwur sing nyukupi kabutuhan patients perawatan intensif.