Ngarep > Kabar > Warta industri

Karakteristik lan aplikasi amben medis telung fungsi listrik

2023-08-11

Kasur medis telung fungsi listriknduweni ciri lan aplikasi ing ngisor iki:

Fitur:

Kontrol listrik: Dhuwur amben, sudut mburi lan sikil bisa diatur kanthi kontrol listrik, sing trep kanggo staf medis kanggo operate lan nyuda intensitas tenaga kerja.

Versatility: Saliyane pangaturan dhuwur, uga nduweni fungsi angkat bali lan angkat sikil, sing bisa diatur kanthi individu miturut kabutuhan pasien.

Kenyamanan: Lumahing amben biasane digawe saka bahan sing nyaman sing nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan sing apik. Sudut lan dhuwur sing bisa diatur mbantu pasien nemokake posisi istirahat lan perawatan sing paling cocog.

Safety: Sisih amben biasane dilengkapi rel utawa rel sisih kanggo nyegah pasien tiba kanthi ora sengaja. Struktur rangka amben kuwat lan stabil, bisa nanggung bobot pasien.

aplikasi:

Rumah Sakit:Kasur medis telung fungsi listrikdigunakake akeh ing departemen rumah sakit kayata bangsal, kamar operasi, lan unit perawatan intensif. Dheweke nyedhiyakake pasien kanthi lingkungan amben sing aman, nyaman lan trep, lan nggampangake staf medis kanggo nindakake perawatan, pemeriksaan lan perawatan.

Panti jompo lan institusi perawatan: Kanggo wong tuwa, cacat utawa sing butuh perawatan jangka panjang, amben rumah sakit telung fungsi listrik nyedhiyakake kenyamanan lan kenyamanan sing luwih apik. Dheweke mbantu pasien ngganti posisi, nyuda risiko ulkus tekanan, lan menehi perawatan lan dhukungan sing luwih apik.

Perawatan Omah: Ing sawetara kasus, pasien sing butuh bisa milih nggunakake amben rumah sakit tri-fungsi listrik ing omah kanggo perawatan diri sing luwih apik utawa perawatan anggota kulawarga. Iki migunani utamane kanggo pasien sing turu ing amben utawa sing ana ing rehabilitasi jangka panjang.

Kasur medis telung fungsi listrikdigunakake akeh kanggo versatility, comfort lan safety. Dheweke duwe peran penting ing fasilitas kesehatan lan perawatan omah, nyedhiyakake pasien kanthi kahanan sing apik kanggo istirahat lan perawatan.