Ngarep > Kabar > Warta industri

Fungsi lan aplikasi amben rumah sakit listrik limang fungsi

2023-07-21

Ingkasur medis listrik limang fungsiminangka amben medis sing bisa diatur kanthi dhuwur kanthi macem-macem fungsi, sing asring digunakake ing institusi medis, pusat rehabilitasi lan perawatan omah. Nduwe limang fungsi lan aplikasi utama ing ngisor iki:
Fungsi imbuhan dhuwur: Thekasur medis listrik limang fungsibisa mimpin dening motor kanggo nyetel dhuwur saka amben, supaya patients bisa munggah lan mateni amben trep. Iki trep kanggo staf medis kanggo operate lan nindakake macem-macem perawatan; kanggo patients, menehi penak lan safety.

Fungsi ngangkat bali: Amben uga nduweni fungsi ngangkat bali, sing bisa ngunggahake utawa ngedhunake mburi amben liwat kontrol listrik kanggo nyedhiyakake pasien kanthi postur sing nyaman. Iki migunani banget nalika pasien mangan, lungguh, maca, komunikasi karo anggota kulawarga, lsp.

Fungsi ngangkat sikil: Amben medis listrik limang fungsi uga bisa nyadari ngangkat sikil, supaya sikil pasien bisa didhukung lan diangkat kanthi bener. Iki migunani kanggo nyuda rasa kesel ing sikil lan sikil, ningkatake sirkulasi getih lan nyuda edema.

Fungsi imbuhan amba lumahing amben: Fungsi imbuhan amba lumahing amben ngidini amba bevel saka amben diatur kanggo ketemu kabutuhan medical beda. Contone, sajrone operasi utawa inspeksi, lumahing amben bisa diatur supaya rata utawa ing sudut tartamtu kanggo nggampangake operasi staf medis.

Fungsi perlindungan safety: Amben rumah sakit listrik limang fungsi biasane dilengkapi piranti proteksi safety kanggo nyegah pasien tiba, miring lan ngusapake, kayata ril sisih, sabuk safety lan sistem rem, lan liya-liyane. Iki mbantu njamin safety lan kenyamanan pasien nalika nggunakake amben.

Kanggo ringkesan, amben rumah sakit listrik limang fungsi nduweni karakteristik penyesuaian dhuwur, macem-macem fungsi lan proteksi safety, lan akeh digunakake. Bisa nyedhiyakake lingkungan turu lan ngaso sing nyaman kanggo pasien, nggampangake staf medis kanggo nindakake perawatan medis lan operasi perawatan, lan mbiyantu banget kanggo pemulihan lan perawatan pasien.