Ngarep > Kabar > Warta industri

Karakteristik lan aplikasi saka bed medical telung fungsi

2023-07-25

Ingbed medical telung fungsiminangka amben khusus sing digunakake ing institusi medis, kanthi ciri lan aplikasi ing ngisor iki:
Fitur:
Multi-fungsi: Ingbed medical telung fungsibiasane kalebu telung fungsi dhasar ngangkat, imbuhan bali lan imbuhan wentis. Kanthi kontrol listrik utawa manual, pasien bisa nyetel dhuwur, sudut mburi lan sudut sikil amben kanggo nyedhiyakake postur nyaman lan kabutuhan medis sing beda.
COMFORT AND SAFETY: Amben rumah sakit iki dirancang kanggo comfort lan safety pasien. Lumahing amben biasane digawe saka bahan sing alus lan nyaman, lan dilengkapi ril sisih sing bisa diatur lan rel penjaga kanggo njamin keamanan pasien ing amben.
Stabil lan Awet: Amben medis telung fungsi digawe kanthi struktur sing kuwat lan bahan sing cocog kanggo njamin stabilitas lan daya tahan amben. Iki bisa nahan bobot pasien lan tahan panggunaan sing suwe.
aplikasi:
Rumah sakit lan klinik: Kasur medis trifungsi digunakake ing macem-macem institusi medis, kayata rumah sakit, klinik, pusat rehabilitasi, lan liya-liyane. Staf medis bisa nyetel dhuwur lan sudut amben miturut kabutuhan pasien lan syarat perawatan.
Kamar operasi: Sajrone operasi, amben medis kudu nyedhiyakake postur lan dhukungan sing tepat kanggo njamin operasi dokter lan kenyamanan pasien. Kasur medis telung fungsi bisa nyukupi syarat sudut lan dhuwur sing beda ing kamar operasi.
Perawat Rehabilitasi: Kasur medis telung fungsi uga akeh digunakake ing bidang keperawatan rehabilitasi. Kanthi nyetel sudut lan dhuwur amben, bisa mbantu pasien nindakake latihan rehabilitasi, mulihake mobilitas lan nambah kemampuan perawatan diri ing saben dinane.

Perawatan jangka panjang: Kanggo pasien sing wis suwe ora turu lan mbutuhake perawatan khusus, amben medis telung fungsi bisa menehi kenyamanan lan penak perawatan sing luwih apik. Staf medis bisa nyetel amben miturut kabutuhan pasien kanggo nyegah lara tekanan, nggampangake owah-owahan posisi, lan liya-liyane.

Kesimpulane, kasur medis telung fungsi digunakake ing institusi medis kanggo nyedhiyakake fungsi penyesuaian amben sing nyaman, aman lan trep kanggo pasien. Dheweke duwe peran penting ing wilayah kayata perawatan rehabilitasi, perawatan jangka panjang lan kamar operasi.