Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake amben care ngarep

2023-07-18

Nalika nggunakake aamben care ngarep, ana sawetara pancegahan kanggo tindakake kanggo njamin safety lan comfort. Ing ngisor iki sawetara pertimbangan umum:

Tindakake pandhuan pabrikan: Tindakake manual pemilik utawa instruksi operasi sing diwenehake dening pabrikan kanggo persiyapan sing tepat lan nggunakake amben nyusoni. Waca lan mangertos instruksi kasebut kanthi teliti kanggo familiarize dhewe karo fungsi lan operasi saka amben.

Ajeg mriksa stabilitas amben: Priksa manawa amben nursing ing kahanan stabil tanpa bagean ngeculke utawa Gagal mechanical. Ajeg mriksa apa ngawut-awut, konektor, etc. sing tenan, lan ndandani utawa ngganti bagean rusak ing wektu.

Gunakake ril safety: Yen amben duwe ril sisih, priksa manawa dipasang lan dikunci kanthi bener supaya ora ana sing nyimpang utawa tiba saka amben lan nyebabake ciloko.

Pay manungsa waé menyang imbuhan dhuwur saka amben: nyetel dhuwur amben nursing bener miturut kabutuhan pangguna lan pertimbangan safety. Dhuwur amben kudu cocog kanggo pangguna gampang mlebu lan metu saka amben, lan kanggo nyegah pangguna tiba nalika ninggalake amben dhewe.

Entuk kasur sing pas: Pilih kasur sing pas kanggo turu lan dhukungan sing nyaman. Pilihan saka kasur kudu nimbang status kesehatan pangguna, comfort lan kabutuhan anti-decubitus.

Priksa manawa sumber daya aman: Yen amben nyusoni duwe fungsi listrik, priksa manawa kabel listrik aman lan dipercaya, supaya kabel listrik ora bisa kesandung utawa rusak. Ing wektu sing padha, priksa status kerja komponen listrik lan daya baterei kanthi rutin, lan ngisi utawa ngganti baterei ing wektu sing dibutuhake.

Mesthekake lumahing amben resik lan higienis: Tansah lumahing amben garing, resik lan higienis, ganti sprei lan tutup kasur kanthi rutin, lan ngresiki lan disinfeksi pigura lan aksesoris amben.

Pangopènan lan pangopènan biasa: Tindakake rekomendasi pabrikan kanggo pangopènan lan pangopènan biasa, kalebu bagean mekanik pelumas, rel geser reresik, lsp.

Pay manungsa waé kanggo safety lan comfort saka pangguna: miturut kabutuhan lan kondisi pangguna, cukup nyetel karep saka amben, dhuwur saka pad sikil, etc., kanggo nyedhiyani safety lan comfort paling apik.

Penting yen sampeyan duwe keraguan babagan persiyapan lan panggunaan amben perawat ing omah, sampeyan kudu takon karo profesional kayata dhokter, perawat utawa pabrikan amben kanggo pandhuan lan saran sing tepat.