Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa fungsi kasur rumah sakit listrik dhuwur?

2023-07-13

High-endkasur rumah sakit listrikdilengkapi sawetara fitur kanggo perawatan medis sing luwih apik lan kenyamanan pasien. Mangkene sawetara fitur amben rumah sakit listrik dhuwur-dhuwur sing umum:

Pangaturan listrik: High-endkasur rumah sakit listrikbisa diatur kanthi listrik kanthi remot kontrol utawa tombol, kalebu dhuwur ngangkat, sudut miring, ngangkat mburi lan sikil, lsp.

Penyesuaian Punggung lan Kaki: Amben rumah sakit listrik bisa nyetel punggung lan sikil kanthi mandiri liwat sistem elektromekanik, supaya pasien bisa nemokake posisi sing paling nyaman, kayata posisi semi-recumbent utawa lungguh.

Fungsi perih anti-tekanan: Kasur rumah sakit listrik dhuwur-dhuwur biasane dilengkapi fungsi perih anti-tekanan, kayata sistem kantong udara utawa fungsi pijet, sing dirancang kanggo ngredhakaké tekanan sing disebabake dening amben jangka panjang.

Pindhah lan Kemudi: Kasur rumah sakit bermotor bisa uga duwe fungsi obah lan muter, saéngga para pekerja kesehatan bisa gampang mindhah amben menyang posisi sing dikarepake lan ngunci supaya stabil.

Perlindhungan mandeg darurat lan safety: Kasur rumah sakit listrik dhuwur-dhuwur biasane duwe tombol mandeg darurat, sing digunakake kanggo mungkasi gerakan amben kanthi cepet nalika darurat. Kajaba iku, amben uga dilengkapi piranti perlindungan safety kayata rel sisih lan sabuk pengaman.

Fungsi ngawasi lan ngrekam: Sawetara kasur medis listrik duwe sistem pemantauan lan rekaman sing dibangun, sing bisa ngawasi pratandha lan gerakan fisik pasien kanthi nyata, lan ngrekam data sing cocog kanggo dianalisis dening staf medis.

Internet lan kontrol cerdas: Kasur medis listrik modern modern uga duwe Internet lan fungsi kontrol cerdas, sing bisa ngawasi lan ngontrol macem-macem operasi amben liwat aplikasi ponsel utawa Internet kanthi jarak jauh.

Kontrol swara lan cahya: Sawetara kasur rumah sakit listrik duwe fungsi kontrol swara lan cahya kanggo nggampangake pasien nyetel lingkungan nalika dibutuhake, kayata nyetel intensitas cahya, muter musik, lsp.

Iki minangka fitur sing umum kanggo kasur rumah sakit listrik dhuwur lan bisa beda-beda miturut model lan pabrikan. Nalika milih amben rumah sakit listrik dhuwur, sampeyan bisa nimbang fitur endi sing luwih cocog adhedhasar kabutuhan medis, kahanan pasien, lan syarat kenyamanan.