Ngarep > Kabar > Warta industri

Aplikasi saka kursi rodha elektrik

2023-06-06

Kursi rodha listrikdigunakake akeh ing skenario lan lapangan ing ngisor iki:

urip saben dina:kursi rodha listrikbisa nulungi wong tuwa utawa cacat sing mobilitas terbatas kanggo obah ing urip saben dina, kayata menyang supermarket kanggo blanja, mlaku-mlaku, ngunjungi sanak keluarga, lsp.

Kesehatan: Kursi rodha listrik uga akeh digunakake ing bidang kesehatan, kayata rumah sakit, klinik, panti jompo lan papan liyane, nyedhiyakake layanan sing trep kanggo pasien sing butuh bantuan mobilitas.

Bidang Komersial: Kursi rodha listrik uga akeh digunakake ing lapangan komersial, kayata pusat perbelanjaan, bandara, stasiun sepur lan papan liyane, kanggo nyedhiyakake layanan sing trep kanggo konsumen sing butuh bantuan mobilitas.

Wisata rekreasi: kursi roda listrik uga digunakake ing bidang pariwisata luang, kayata taman, papan sing apik, kapal pesiar lan papan liyane, kanggo nyedhiyakake layanan seluler sing trep kanggo turis.

Ing cendhak, kursi rodha listrik digunakake akeh ing macem-macem kesempatan, nyedhiyakake pengalaman obah sing luwih trep, nyaman lan gratis kanggo wong sing butuh bantuan mobilitas.