Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kaluwihan saka kasur perawat medis?

2023-06-09

Apa kaluwihan nggunakake akasur perawatan medis multifungsi?
A. Ingbed medis multifungsibisa mbantu pasien tangi. Awak amben bisa diiringake munggah liwat rocker ing ngisor amben, saéngga pasien bisa munggah ing antarane 0-75 derajat. Ana meja makan sing bisa dipindhah ing tengah amben, sing bisa mbantu pasien ngrampungake kabutuhan dhasar kayata maca, nulis, lan ngombe banyu. Ana pager ing loro-lorone amben kanggo nyegah pasien tiba saka amben.

B. Ingbed medis multifungsibisa niru proses lan dedeg piadeg saka wong sehat nguripake liwat. Mbantu pasien nguripake bisa gampang nggosok awak pasien, lan nalika ngowahi pasien, bisa ningkatake sirkulasi getih lan stres otot punggung lan bokong pasien sing nandhang amben sing suwe. posisi, supaya otot lan balung mburi lan pinggul pasien bisa ngaso kanthi lengkap, sing bisa nyegah kedadeyan bedsores.

C. Amben medis multifungsi uga duwe piranti jog jamban, sing mbantu pasien nggunakake kursi jamban ing amben kaya wong normal sawise tangi, tanpa ngrusak sprei, lan nyuda kesulitan ngresiki sprei lan selimut.

D. Amben medis multifungsi bisa nyadari mbengkongake sikil miturut kabutuhan pasien, sing bisa ngatasi kesulitan pasien nalika ngumbah lan ngendhog sikile. Kanthi kerjasama fungsi ngadeg, kahanan postur lungguh normal bisa diwujudake, supaya pasien ngrasa santai lan nyaman.