Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake kasur medis limang fungsi

2023-06-02

Ingbed medical limang fungsiminangka piranti medis sing dilengkapi limang fungsi kalebu ngangkat, sendi lutut, punggung, sandaran tangan lan pagar samping. Asring digunakake ing rumah sakit, pusat layanan kesehatan masyarakat, panti jompo lan papan liyane. Kanggo njamin safety pasien sing nggunakake kasur medis lan umur layanan amben, poin-poin ing ngisor iki kudu digatekake:

Instalasi: Nalika nginstal abed medical limang fungsi, sampeyan kudu tindakake prosedur operasi ing manual kanggo mesthekake yen kabeh bagean saka amben wis diinstal kanthi bener, lan ora ana bocor utawa bagean ngeculke.

Operasi: Pangaturan macem-macem fungsi amben kudu dilakokno dening personel medis lan perawat sing dilatih. Non-profesional dilarang banget ngoperasikake peralatan kasebut kanggo nyegah kacilakan safety.

Maintenance: Amben medical limang fungsi kudu ajeg maintained, kayata reresik, lubrication, tightening ngawut-awut, etc., kanggo mesthekake urip layanan normal lan kinerja saka amben.

Langkah-langkah safety: Rel sisih amben kudu ing dhuwur sing cukup kanggo nyegah kacilakan sing disebabake dening pasien sing tiba saka amben. Roda amben kudu dikunci kanggo nyegah ciloko saka ngusapake.

Bedding: Sampeyan kudu milih sprei, bantal lan sprei liyane sing cocog kanggo amben medis limang fungsi kanggo mesthekake yen fungsi lan urip layanan ora bakal kena pengaruh.

Ing cendhak, nalika nggunakake amben medical limang fungsi, manungsa waé kudu mbayar kanggo prosedur operasi, pangopènan, safety ngukur lan pilihan saka sprei cocok kanggo njamin safety lan comfort saka patients.