Ngarep > Kabar > Warta industri

Fungsi saka telung fungsi medical bed

2023-05-29

A bed medical telung fungsiminangka piranti medis sing nyedhiyakake fungsi posisi amben, pangaturan posisi lan penak. Biasane digunakake ing rumah sakit, panti jompo, pusat layanan kesehatan masyarakat lan institusi medis liyane kanggo nyedhiyakake pasien kanthi lingkungan turu sing nyaman lan nggampangake staf medis kanggo nindakake operasi keperawatan.
Ingbed medical telung fungsiutamane nduweni telung fungsi ing ngisor iki:
Fungsi ngangkat amben: Amben medis bisa nyadari ngangkat permukaan amben liwat operasi motor utawa manual, supaya bisa nyukupi kabutuhan pasien lan operasi staf medis.
Fungsi pangaturan posisi: Amben medis bisa nyukupi kabutuhan fisik pasien sing beda-beda kanthi nyetel mburi amben, sudut sendi lutut, lan dhuwure sirah.
Fungsi penak: Amben medis uga bisa dilengkapi macem-macem fasilitas kayata bedpan, kursi rodha, dhukungan kruk, guardrail, lan liya-liyane, sing trep kanggo urip pasien lan operasi staf medis.

Kauntungan saka amben medis telung fungsi yaiku struktur sing stabil, operasi sing trep, lan fungsi lengkap, sing bisa ningkatake efisiensi kerja rumah sakit lan kualitas kerja staf medis, supaya bisa nyukupi kabutuhan pasien. Ing wektu sing padha, amben medis uga nduweni fungsi ngangkat kanthi asuransi safety lan armrest sing bisa diatur sudut kanggo njamin safety pasien nalika digunakake.