Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur lan pedoman panggunaan kursi rodha listrik

2023-05-25

Ankursi rodha listrikyaiku kursi rodha portabel sing digerakake dening listrik, dumadi saka motor, baterei, pengontrol lan komponen liyane. Iki ngidini wong sing kurang mobilitas bisa mindhah kanthi mandiri, nambah kualitas urip. Ing ngisor iki sawetara fitur lan pedoman panggunaan kursi rodha listrik:

Fitur:

Gampang kanggo nindakake:Kursi rodha listrikbiasane bisa dilipat utawa dicopot, sing gampang dilebokake ing mobil utawa transportasi.

Operasi prasaja: kursi rodha listrik mung perlu nggunakake tuas kontrol kanggo éling maju, mundur, setir kiwa lan tengen lan tumindak liyane, kang gampang banget kanggo nggunakake.

Jaminan keamanan kaping pirang-pirang: Kursi rodha listrik biasane dilengkapi rem elektronik, bumper ramp, sabuk pengaman lan langkah safety liyane kanggo njamin safety nalika nyopir.

Kenyamanan sing kuat: Kursi, kursi mburi lan gagang kursi rodha listrik kabeh digawe saka bahan sing nyaman, ngidini pangguna ngrasakake kenyamanan sing paling gedhe sajrone olahraga.

pandhuan pangguna:

Ngisi daya: Mangga konfirmasi daya baterei sadurunge saben nggunakake. Yen daya kurang, mangga ngisi daya dhisik supaya ora isin amarga ora cukup daya nalika nyopir.

Terrain: Nalika nyopir, priksa kondisi terrain supaya ora ana bebaya amarga dalan sing ora rata utawa faktor liyane.

Sabuk pengaman: Nalika nggunakake kursi rodha listrik, sampeyan kudu nyepetake sabuk pengaman kanggo njamin safety nalika nyopir.

Tansah garing: Kursi rodha listrik kudu tetep garing kanggo nyegah udan utawa kelembapan mlebu ing njero kursi roda listrik lan ngrusak sirkuit utawa baterei.

Latihan: Sadurunge nggunakake kursi rodha listrik anyar, dianjurake kanggo nglatih dhisik, lan takon anggota kulawarga utawa wong liya kanggo menehi pitulung lan dhukungan sing dibutuhake.

Kanggo ringkesan, kursi rodha listrik minangka kursi rodha portabel sing trep lan praktis, sing akeh digunakake ing wong cacat. Sajrone nggunakake, please mbayar manungsa waé kanggo macem-macem ngukur safety, lan nindakake pangopènan biasa lan pangopènan kanggo mesthekake operasi normal lan urip peralatan.