Ngarep > Kabar > Warta industri

Fungsi umum amben rumah sakit listrik multifungsi

2023-05-22

Ingbed medis listrik multifungsiminangka piranti medis kanthi macem-macem fungsi, sing bisa nyukupi kabutuhan pasien sing beda ing proses medis. Multiple fungsi umum minangka nderek:
Penyesuaian dhuwur: Amben medis listrik bisa diatur kanthi dhuwur kanthi motor, sing trep kanggo staf medis kanggo nindakake perawatan, perawatan lan operasi. Nyetel dhuwur bisa nyegah staf medis nyebabake rasa ora nyaman sacara fisik amarga postur kayata mlengkung lan condong.
Penyesuaian sudut: Amben medis listrik uga bisa nyetel sudut sing beda kayata posisi supine, posisi semi-recumbent, lan posisi lungguh liwat motor. Pangaturan kasebut penting banget kanggo macem-macem jinis penyakit utawa cara perawatan.
Posisi ndhukung: Amben medis listrik uga bisa nyetel posisi ndhukung pasien liwat motor kanggo nyuda tekanan ing awak lan nyegah komplikasi kayata lara tekanan.
Gampang dipindhah: Ana katrol sing dipasang ing sangisore amben, sing trep kanggo staf medis kanggo mindhah amben sajrone proses perawatan medis.
Aksesoris sing cocog: Sampeyan uga bisa entuk luwih akeh fungsi kanthi aksesoris sing cocog kayata gantungan, amben lan tikar lantai, kayata infus gantung lan tetep anget.

Kanggo ringkesan, amben medis listrik multifungsi bisa diatur kanthi dhuwur motor, sudut, lan sapiturute, sing trep kanggo pasien lan staf medis kanggo nindakake kegiatan medis lan rehabilitasi sing beda.