Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur amben rumah sakit listrik

2023-05-10

Dibandhingake karo amben manual tradisional, ingkasur rumah sakit listriknduweni ciri ing ngisor iki:
Elektrifikasi, otomatisasi, lan intelijen: Kasur medis listrik wis pindah saka mekanis murni menyang elektrifikasi, otomatisasi, lan intelijen. Teknologi mikrokomputer wis digabungake ing bidang kasur perawat, sing bisa nyedhiyakake perawatan lengkap kanggo pasien.
Multifungsi: Kabnursing bed multifungsiminangka produk digitalisasi, intelijen lan jaringan kasur perawat biasa, kalebu desain lan simulasi struktur robot, ergonomis, persepsi lingkungan lan panyegahan alangan, pangenalan pola, interaksi manungsa-komputer, teknologi Interaktif multimodal, teknologi kontrol, lan liya-liyane, bisa ditrapake. menyang omah, layanan masyarakat, pusat rehabilitasi, panti jompo, rumah sakit lan papan liyane.
Fungsi kesehatan sing ditingkatake: Amben perawat multifungsi ora mung ngrampungake kabutuhan perawat saben dinane, nanging uga nambah fungsi kesehatan, sing bisa mbantu pasien mbalekake fungsi motor, luwih adaptasi karo urip, lan seneng-seneng urip.

Peningkatan Keamanan lan Kepuasan Pasien:Kasur rumah sakit listrikdirancang kanggo nambah safety lan kepuasan pasien.