Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye cara disinfeksi amben medis listrik?

2023-04-25

Kita asring milih nggunakakekasur medis listrikkanggo pasien lumpuh. Amben jinis iki nggampangake wong liya kanggo ngurus pasien lan nambah kapercayan pasien kanggo pulih kesehatan. Nanging, nalika nggunakake, kita kudu menehi perhatian marang kebersihan lan disinfeksi amben rumah sakit supaya ora kena infeksi silang pasien. Pitakonan yaiku, kepiye cara disinfeksi?

1. Tansah resik unit amben:

Nalika pasien lumpuh diiringi inkontinensia, penting banget kanggo njagakasur rumah sakit listrikresik, nyaman lan rapi. Sandhangan kudu diganti kanthi rutin, lan kudu diganti kanthi cepet yen kena kringet, muntah, cairan awak, lan feces, supaya bisa nyegah faktor karusakan negatif sing disebabake dening kelembapan lan rereget kanggo pasien.

2. Nindakake pakaryan sing apik babagan manajemen lingkungan amben lan bangsal medis:

Pasien lumpuh duwe resistensi sing sithik lan gampang kena infeksi virus lan bakteri. Mula saka iku perlu disinfeksi lan reresik ing pendhapa, kanthi rutin ventilasi, njaga hawa seger, nyuda kunjungan, lan njaga lingkungan pendhapa sing sepi, resik lan rapi. Langkah-langkah kasebut kanthi efektif bisa nyegah infeksi silang lan nggawe lingkungan perawatan lan istirahat sing apik kanggo pasien.

3. Pay manungsa waé kanggo safety lan nyegah Mudhun saka amben:

Pasien kanthi irritability lan gejala mental kudu ditahan lan dilindhungi kanthi bener, lan bangsal kudu dipatroli ing wektu kanggo nyegah tiba saka amben lan ciloko. Kanggo pasien sing kesurupan utawa semaput, kasur tambahan diwenehake kanggo pangayoman, lan shift kasebut kanthi teliti dipasrahake.