Ngarep > Kabar > Warta industri

Pengenalan singkat amben rumah sakit multifungsi medis

2023-04-28

Kasur medisnuduhake piranti utawa barang liyane sing digunakake ing awak manungsa. Efek ing permukaan awak manungsa ora bisa dipikolehi kanthi cara farmakologi, imunologi utawa metabolisme, nanging sarana kasebut bisa melu lan duwe peran tambahan tartamtu; tujuane nggunakake kanggo Kanggo nggayuh tujuan samesthine ing ngisor iki: (1) Nyegah, diagnosa, perawatan, ngawasi lan mitigasi penyakit;
(2) Diagnosis, perawatan, ngawasi, mitigasi lan ganti rugi saka ciloko utawa cacat.
1. Sadurunge nggunakakebed medis listrik multifungsi, priksa dhisik apa kabel daya wis disambungake kanthi mantep. Apa baris controller dipercaya.
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear controller kudu ora diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor, supaya ora kanggo Cut kabel lan nimbulaké kacilakan peralatan pribadi.
3. Sawise backboard wungu, sabar dumunung mudhun ing panel lan ora diijini kanggo push iku.
4. Wong ora bisa ngadeg ing amben lan mlumpat. Nalika backboard diangkat, wong ora diijini push nalika lungguh ing backboard utawa ngadeg ing panel amben.
5. Sawise setir universal wis braked, iku ora diijini kanggo push lan mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Ora diijini push horisontal supaya karusakan ing guardrail ngangkat.
7. dalan ora rata ora bisa digunakake kanggo nyegah karusakan kanggo gembong universal sakabed medis listrik multifungsi.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Ora diidini menet luwih saka rong tombol bebarengan kanggo ngoperasikake amben medis listrik multifungsi, supaya ora ana malfungsi lan mbebayani keamanan pasien.
9. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dicopot, lan kabel pengontrol daya kudu tatu sadurunge diijini pindhah.

10. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, pagar pengangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan cilaka sajrone gerakan. Nalika amben listrik obah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha, supaya ora kelangan kontrol arah nalika proses pushing, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan pasien.