Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kunci kanggo daya tahan kasur rumah sakit listrik medis stainless steel?

2023-04-21

Stainless steel mediskasur rumah sakit listrik, minangka jeneng tabet, iku sawijiningkasur rumah sakit listrikdigawe saka stainless steel lan kabeh plastik. Wiwit kabeh amben wis gandheng karo kualitas dhuwur pipo baja kadhemen-mbalek, lan lumahing wis electrostatically sêmbar, dibandhingake karo kasur medical biasa, stainless steel medical kasur rumah sakit elektrik luwih awet, ayu, karat-tahan, lan gampang kanggo ngresiki.

Umumé, amben rumah sakit listrik medis stainless steel ora gampang teyeng amarga kekhususan bahan kasebut. Nanging, ing pirang-pirang kasus, amarga pilihan materi sing salah, uga bakal nyebabake kasur rumah sakit listrik medis stainless steel, saengga pilihan bahan luwih penting nalika nggawe kasur rumah sakit medis listrik stainless steel.

Saiki, bahan stainless steel digunakake akeh, kayata 201, 304, lan 316. Antarane wong-wong mau, 201 minangka kisaran sing paling cilik. Guardrails digawe saka materi iki mung bisa digunakake ing jero ruangan karo udhara garing, lan ing wektu sing padha supaya adoh saka produk korosif A relatif kuwat. Bahan sing paling akeh digunakake yaiku baja tahan karat 304, sing bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan kanthi hawa garing. Rega ing antarane rong bahan kasebut, lan uga minangka bahan sing paling populer. 316 pagar baja tahan karat biasane digunakake ing wilayah pesisir utawa ing lingkungan sing relatif korosif, amarga sifat anti-karat lan anti-karat saka materi iki apik banget, nanging regane uga paling larang, sing luwih dhuwur tinimbang loro liyane. materi luwih larang.

Liwat perbandingan bahan kasebut, kita bisa ngerti kanthi jelas manawa pilihan sing bener saka bahan amben rumah sakit listrik medis stainless steel penting banget. Iki ora mung bakal nggawa akeh penak kanggo mangsa nggunakake utawa pangopènan, nanging uga nyimpen dhewe akèh alangan.