Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa karakteristik evolusi kasur medis multifungsi

2023-04-19

Saben upgrade sakabed medis multifungsibakal terus berkembang miturut kabutuhan, lan fungsi uga bakal terus nganyari. Ing ngisor iki nerangake proses evolusi sakabed medis multifungsikanggo kita.
1. Mulai: Amarga pasien bedridden kudu ngganti dedeg piadeg bola-bali saben dina, lan kudu njagong lan ngapusi terus-terusan, kanggo ngatasi masalah iki, kita nggunakake transmisi mekanik, lan engkol tangan ndadekake pasien lungguh lan ngapusi. Iki minangka amben sing paling akeh digunakake, lan uga minangka amben sing paling akeh digunakake ing rumah sakit lan kulawarga.
2. Munculake kasur medis listrik, nggunakake listrik tinimbang tangan, trep lan ngirit wektu, lan wis dipuji dening kabeh wong.
3. Liwat taun riset lan pangembangan, produsen amben medis multi-fungsi nggabungake teknologi mikrokomputer karo ilmu amben medis kanggo ngrampungake perlindungan lengkap pasien lan nyukupi kabutuhan proteksi pasien. 4. Mengko, amben medis multi-fungsi isih ana ing fungsi perawatan kesehatan pasien, kanthi kendel inovasi, lan ngrampungake transformasi saka proteksi prasaja menyang fungsi perawatan kesehatan. Iki minangka teknologi utama ing bidang kasur medis, lan uga sing paling apik babagan kasur medis. Miturut.
Saben produsen nganyarke amben medis multi-fungsi, fungsi kasebut luwih cerdas lan efisiensi kerja apik banget. 1. Miturut fungsi: bisa dipérang dadi amben medis listrik lan amben medis manual. Kasur medis listrik telung fungsi, lan liya-liyane, kasur medis manual bisa dipérang dadi kasur medis dobel goyang, kasur medis goyang siji, lan kasur medis panel datar.

2. Kasur rumah sakit kanthi fungsi liyane: amben listrik telung fungsi ultra-kurang, amben proteksi omah, amben medis karo bedpan, amben ngowahi, amben nylametake, amben ibu-anak, crib, amben bocah, amben pemantauan ICU, amben pemeriksaan lan amben medis liyane Amben medis sing dikembangake dening pabrikan yaiku amben sing digunakake kanggo pasien nalika dirawat ing rumah sakit.