Ngarep > Kabar > Warta industri

Amben lumahing inclination fungsi imbuhan saka amben medical multifungsi

2023-04-11

Ingbed medis multifungsinuduhake amben medis kanthi owah-owahan posisi kolektif, miringake permukaan amben, dhukungan ngambang, sendi listrik lan fungsi liyane kanggo nyukupi kabutuhan pasien sing beda. Bisa digunakake ing perawatan penyakit, operasi bedhah, latihan Rehabilitasi lan nursing papan pemulihan wis diputer peran kuat ing sawetara orane tumrap sekolah, lan di senengi dening institusi medical. Artikel iki bakal ngenalake fungsi sakabed medis multifungsisaka pirang-pirang sudut.
Amben medis multifungsi bisa kanthi otomatis utawa semi-otomatis nyetel sudut saka macem-macem bagean awak manungsa kanggo ngatur fungsi fisiologis kayata sirkulasi getih, ambegan, pencernaan, ngosongake kandung kemih, lan perlindungan kulit, sing nduweni peran penting ing perawatan penyakit. Contone, kanggo pasien scoliosis lan trombosis vena ing ekstremitas ngisor, owah-owahan posisi otomatis bisa digunakake kanggo nyelehake ing posisi sing beda-beda, nambah bali vena ing sekitar otot pedhet, lan nyuda kemacetan ing ekstremitas ngisor.
Fungsi dhukungan ngambang saka amben medis multifungsi bisa menehi dhukungan gravitasi sing cukup kanggo pasien, nyuda lemes otot, lan nambah ketegangan otot. Iku cocok banget kanggo nambani fraktur, stroke, ciloko sumsum balung mburi lan penyakit liyane. Dhukungan ngambang bisa nyuda bobot pasien kanthi derajat sing beda kayata 50%, 70%, 90%, lan liya-liyane, lan nduwe pengaruh sing apik kanggo latihan rehabilitasi lan nyuda rasa nyeri.
Kecenderungan permukaan amben saka amben medis multifungsi diarani fungsi gabungan, sing utamane nduweni peran ing perawatan dada, paru-paru, jantung lan penyakit liyane, kayata gagal jantung, infeksi paru-paru, radhang paru-paru, lan liya-liyane, kanthi nyetel amba inclination saka lumahing amben, iku bisa nyuda rame paru-paru lan Edema.

Ranjang medis multi-fungsi uga nduweni fungsi persiapan pra-operasi sing kuwat. Amben wiyar lan bisa diatur ing dhuwur, saéngga operator nggawe persiapan sing luwih rinci sadurunge operasi, kayata pemeriksaan ultrasonik Doppler warna, tusukan lan liya-liyane.