Ngarep > Kabar > Warta industri

Prekara sing kudu digatekake nalika nggunakake pengontrol kanggo kasur rumah sakit listrik

2023-04-04

Prinsip kerja sakakasur rumah sakit listrik: Sawise motor drive ing rod push elektrik wis decelerated dening pindah, drive sepasang kacang meneng, ngowahi gerakan rotasi motor menyang gerakan linear, lan nggunakake rotasi positif lan negatif saka motor kanggo ngrampungake rod push. tumindak. Rod push nyadari macem-macem tumindak amben rumah sakit listrik liwat tumindak mekanisme kayata macem-macem tuas lan rocker.

1. Sadurunge nggunakake amben rumah sakit listrik multifungsi, priksa dhisik apa kabel listrik wis disambungake kanthi kuat. Apa baris controller dipercaya.
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear controller kudu ora diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor, supaya ora kanggo Cut kabel lan nimbulaké kacilakan peralatan pribadi.
3. Sawise backboard wungu, sabar dumunung mudhun ing panel lan ora diijini kanggo push iku.
4. Wong ora bisa ngadeg ing amben lan mlumpat. Nalika backboard diangkat, wong ora diijini push nalika lungguh ing backboard utawa ngadeg ing panel amben.
5. Sawise setir universal wis braked, iku ora diijini kanggo push lan mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Ora diijini push horisontal supaya karusakan ing guardrail ngangkat.
7. Dalan sing ora rata ora bisa digunakake kanggo nyegah karusakan ing gembong universal amben medis listrik multifungsi.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Ora diidini menet luwih saka rong tombol bebarengan kanggo ngoperasikake amben medis listrik multifungsi, supaya ora ana malfungsi lan mbebayani keamanan pasien.
9. Nalika amben rumah sakit listrik multifungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dicopot, lan kabel kontrol daya kudu tatu sadurunge diijini pindhah.

10. Nalika amben rumah sakit listrik multifungsi kudu dipindhah, guardrail ngangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan tatu nalika gerakan. Nalika amben listrik obah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha, supaya ora kelangan kontrol arah nalika proses pushing, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan pasien.