Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa karakteristik lan standar amben rumah sakit listrik ICU?

2023-03-30

Ingkasur listrik ICUuga nduweni peran penting banget ing panggunaan peralatan medis.
IngKasur rumah sakit listrik ICUnduweni fungsi ngangkat imbangan sakabèhé awak amben, ngiringake ngarep lan mburi awak amben, ngangkat mburi, mlengkung lan mulet saka sikil lan fungsi liyane. Keperluan perawat saka macem-macem dhuwur bisa digayuh kanthi nyetel awak amben munggah lan mudhun, lan postur lungguh lan ngapusi saka macem-macem wujud bisa diwujudake kanthi ngganti pangaturan punggung lan sikil, supaya bisa nyukupi kabutuhan kabutuhan sing beda-beda. awak manungsa.
Amben listrik ICU kanthi efektif bisa ngatasi masalah pasien ing defecation, mangan, maca lan hiburan, lan liya-liyane. Bisa diarani kabar apik kanggo pasien sing ora bisa ngurus awake dhewe, pasien cacat lan lumpuh. Uga nambah kemampuan pemulihan psikologis, lan ing wektu sing padha nyuda beban keperawatan saka staf sing didampingi. Kanthi desain kaya kursi rodha, pasien bisa entuk telung postur supine, semi-recumbent lan mujur nalika turu ing amben, lan amben nursing multifungsi uga bisa nyetel sudut sikil.
Pasien bisa maca, nulis lan mangan ing amben. Sapa wae sing duwe pengalaman ing perawatan jangka panjang ngerti yen amben bisa kedadeyan nalika pasien tetep ing amben nganti suwe, sing nglarani banget kanggo pasien.

Kanggo ngindhari kahanan iki, amba saka dhuwur horisontal mburi amben lan footboard bisa diatur ing bakal, kang nambah comfort. Nyedhiyakake pemulihan lan perawatan kanggo pasien sing nandhang amben sing suwe, ningkatake tingkat perawatan lan ningkatake kualitas urip pasien.