Ngarep > Kabar > Warta industri

Nimbulaké lan countermeasures saka sideslip amben rumah sakit listrik

2023-03-21

Alasan kanggo slip sisihkasur rumah sakit listrik:
1. Anggota awak pasien kanthi luka bakar sing gedhe banget dibalut, lan anggota awak asring ora dipasang ing sprei nalika diuripake lan tetep. Gravitasi mundhak nalika ngowahi, sing nyebabake slip sisih; nalika pasien ora sadar lan gelisah, anggota awak gampang dibebasake saka fiksasi, nyebabake alangan ngowahi, lan gravitasi mundhak nalika ngowahi, nyebabake slip sisih;
2. Kanggo pasien kanthi bengkak tatu sing jelas lan obesitas, nalika awak tetep, gesekan ing antarane sprei ndhuwur lan ngisor lan awak dikurangi, nyebabake alangan kanggo ngowahi, lan gravitasi mundhak nalika ngowahi, nyebabake slip sisih; kanggo patients emaciated, awak ora bisa kanthi lengkap ngubungi sprei nalika ngowahi liwat Nyenyet pas, ninggalake longkangan, lan geser miring karo owah-owahan gravitasi nalika ngowahi liwat.

Rencana darurat kanggo sideslip sakakasur rumah sakit listrik:
1. Perawat kanthi cepet ngadili sabab saka sideslip lan langsung mulihake pasien menyang posisi sing aman.
2. Yen ora bisa dibalekake, wong liya langsung njaluk tulung marang wong liya. Staf medis ngadeg ing sisih loro amben, ndhukung awak pasien, ngeculake piranti mbenakake amben sanalika bisa, lan nyelehake pasien ing posisi sing aman.
3. Nyenengake pasien, ngilangi ketegangan lan rasa wedi, mirsani kahanan pasien, takon marang pasien babagan rasa ora nyaman, mriksa awak yen tatu lan goresan, lapor menyang dhokter yen ana ciloko, kerja sama karo dokter kanggo ngatasi. miturut dhawuhe dhokter, lan ngawasi owah-owahan ing tandha-tandha vital.

4. Pasien sing diwenehi ventilasi mekanik kanthi cepet disambungake menyang pipa, mirsani owah-owahan ing kondisi kasebut, lan menehi inhalasi oksigen murni yen perlu.