Ngarep > Kabar > Warta industri

Bedane antarane amben perawatan omah lan amben perawatan medis

2023-03-16

Ora ana bedane ing fungsi antaraneamben care ngareplan amben perawatan medis. Sampeyan mung bisa ngomong yen desain amben perawatan omah luwih pribadi, dene amben perawatan medis ora duwe desain. Iki nandheske luwih praktis, lan fungsi dhasar sing cocog wis rampung. , yaiku, sing siji digunakake ing omah lan liyane digunakake ing rumah sakit.
Kasur perawat omah beda karo kasur perawat medis ing fungsi. Amben perawat medis minangka produk amben perawat sing digunakake ing rumah sakit lan papan liyane. Nduwe syarat sing dhuwur babagan konsistensi struktur lan fungsi, lan duwe sawetara syarat pribadi ing kasur perawat. Nanging kasur perawat ing omah ora kaya ngono. Kasur perawat omah biasane diwenehake kanggo pelanggan siji, lan pangguna omah sing beda duwe syarat sing beda kanggo kasur perawat omah. Dibandhingake, dheweke menehi perhatian luwih akeh babagan fungsi kasur perawat sing dipersonalisasi.
Kasur perawat dipérang dadi manual lan listrik. Saiki kabeh wis dadi amben nursing multi-fungsi. Nalika milih amben nursing, sampeyan kudu menehi perhatian marang poin ing ngisor iki:
1. Keamanan lan stabilitas amben nursing. Amben nursing umum ditujokake kanggo pasien sing duwe mobilitas winates lan turu ing wektu sing suwe. Iki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur babagan safety lan stabilitas amben.
Loro, praktis

Kasur perawat dipérang dadi listrik lan manual. Manual cocok kanggo kabutuhan perawat jangka pendek pasien lan ngrampungake masalah perawat sing angel ing wektu sing cendhak. Listrik cocok kanggo kulawargane karo pasien bedridden jangka panjang sing ora bisa ngurus awake dhewe, nanging rega relatif bakal luwih larang tinimbang manual.