Ngarep > Kabar > Warta industri

Desain lan Pamilihan Parts Mekanik kanggo Bed care Electric

2023-03-08

Ingamben care elektrikwis menang sambutan lan sih saka industri medical sungguh amarga penak gedhe kanggo pengamatan medical lan pengawasan, operasi lan nggunakake anggota kulawarga, lan nyediakake kahanan sing luwih apik kanggo recuperation patients. Dadi, prinsip apa sing kudu ditindakake ing proses desain nyata listrikngrawatamben karo Nilai aplikasi kuwat lan keuntungan aplikasi? Secara khusus, utamane ana limang poin ing ngisor iki.
Prinsip safety: Wiwitamben care elektriklangsung kontak lan ngoperasikake awak wong tuwa lan pasien, lan dibandhingake karo wong sing sehat, awak wong kasebut luwih rentan kanggo karusakan, saengga syarat safety kasur perawat dhuwur banget. Apa struktur amben perawat listrik utawa desain sistem kontrol, safety tansah dadi prioritas. Contone, ing babagan desain struktur, ora ana gangguan, wates sing cukup kudu ditinggalake saka segi kaku lan kekuatan struktur, lan macem-macem kasus watesan kudu dianggep.
Prinsip bobot entheng: Saka perspektif nyuda konsumsi energi lan nyuda inersia gerakan, amben perawat listrik kudu ngetutake prinsip bobot entheng nalika njamin fungsi lan safety. Iki ora mung ngirit bahan lan nyuda biaya, nanging uga nyuda inersia gerakan, sing kondusif kanggo mandeg lan miwiti komponen tartamtu, lan nyuda biaya transportasi lan panggunaan saka amben perawat listrik.

Prinsip humanisasi lan kenyamanan: desain manungsa lan nyaman minangka tambahan saka desain kegunaan. Kasur perawat listrik kudu adhedhasar prinsip fisiologi manungsa, lan luwih akeh tinimbang struktur fisiologis manungsa, kondisi psikologis, lan kabiasaan prilaku. Contone, struktur saben bagean kudu cocog karo ukuran awak manungsa; desain nyoba kanggo nyilikake akselerasi lan ing. Prinsip standarisasi: Desain lan pilihan bagean mekanik amben perawat listrik, desain sistem kontrol, hubungan posisi relatif lan ukuran sing cocog ing antarane bagean, kabeh duwe standar industri sing cocog. Ngrancang kanthi referensi kanggo standar ora mung bisa gawe marem nggunakake ing Requirements program luwih gedhe, nanging uga kondusif kanggo nambah interchangeability lan ngurangi biaya. Prinsip diversifikasi fungsional: Sajrone proses perawat, pangguna sing beda asring duwe macem-macem syarat fungsional kanggo amben perawat listrik. Saliyane syarat dhasar posisi awak, ana syarat liyane kayata mangan, ngumbah, lan BAB.