Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa karakteristik amben multifungsi medis

2023-03-02

Apa karakteristik sakabed multifungsi medis? Sabanjure, aku bakal ngenalake fitur-fitur kasebutbed multifungsi mediskanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan aspek iki.
Munculake kasur medis multifungsi kanthi efektif ngrampungake masalah pasien sing turu ing omah, lan ngrampungake macem-macem masalah kayata reresik pribadi lan latihan mandiri pasien. Nanging, yen sampeyan pengin nggunakake amben multifungsi medis kanthi apik, sampeyan isih kudu ngerti babagan iki. Mangga tindakake lan sinau bebarengan.
1. Amben multifungsi medis bisa mbantu pasien tangi. Liwat kerjasama saka penghalang stainless steel nilon lempitan kaping pindho lan meja seluler, pasien bisa munggah ing antarane 0-75 derajat, supaya pasien bisa njaga posisi lungguh, lan bisa ngrampungake maca, Nulis, ngombe banyu lan liya-liyane. kabutuhan urip dhasar.
2. Amben multifungsi medis bisa mujudake mbengkongake sikil miturut kabutuhan pasien, sing bisa ngatasi kesulitan pasien nalika ngumbah lan nglangi sikil. Kanthi kerjasama fungsi ngadeg, kahanan postur lungguh normal bisa diwujudake, supaya pasien ngrasa santai lan nyaman.
3. Bisa niru proses lan dedeg piadeg wong sing sehat. Nalika pasien nguripake, amben multifungsi medis bisa nggawe pasien ngiwa utawa nengen bionik miring amarga gerakan permukaan amben ing arah sing beda. Sajrone proses ngowahi, liwat awak pasien Konversi sing terus-terusan lan penyesuaian pusat gravitasi bisa ningkatake sirkulasi getih pasien bedridden jangka panjang lan posisi stres ing otot punggung lan bokong, supaya otot lan balung mburi lan bokong. pasien bisa ngaso kanthi lengkap, lan kedadeyan bedsores bisa dicegah kanthi efektif.
4. Amben multifungsi medis uga dilengkapi piranti jamban, sing bisa nggunakake fungsi jamban kaya wong sing sehat sawise pasien tangi, sing nyuda macem-macem kesulitan lan ora nyenengake pasien nalika nguyuh lan ngobati, lan uga nyuda tenaga kerja. saka staf perawat. kekuwatan.

Tambah pasien lansia nambah beban para pengasuh. Munculake kasur multifungsi manungsa kanthi efektif nyuda beban perawatan kanggo kulawarga biasa. Ing wektu sing padha, pasar kanggo amben multifungsi medis terus berkembang.