Ngarep > Kabar > Warta industri

Peranan kasur perawatan profesional ing karya perawat

2023-02-24

Kanthi tambah tuwa masyarakat negara kita, kabutuhan perawatan omah kanggo wong tuwa uga saya mundhak, lan anursing bedkanthi fungsi lengkap wis dadi syarat dhasar sing penting. Ranjang perawat umume ditujokake kanggo pasien kanthi mobilitas winates lan bedridden jangka panjang, sing butuh bantuan saka staf perawat kanggo latihan diet lan rehabilitasi saben dina. Mung nggunakake kekuwatan manungsa kanggo mbantu pasien mlebu lan metu saka amben ora mung dadi beban gedhe kanggo staf perawat, nanging uga bisa nyebabake ciloko gawean kayata nabrak lan galur kanggo pasien amarga kekuwatan sing ora cocog, mula pilih amben sing dirancang khusus. kanggo pasien bedridden dadi pilihan sing apik. Kasur perawat iki bisa mbantu staf perawat kanggo ngurus pasien ing urip, kayata: mindhah meja makan, lungguh, fungsi miring, lan liya-liyane, sing bisa mbantu staf perawat ngurus pasien, lan ing wektu sing padha banget nyuda beban ing perawat.
Saiki, miturut pasokan pasar lan jinis nyopir, bisa dipérang dadi rong kategori: kasur perawat listrik lan kasur perawat manual.

Ingamben nursing elektrikdilengkapi motor, supaya saben piring movable saka amben bisa mindhah ajeg lan lancar, supaya bisa nyuda comfort saka bedridden lan nyuda kakiyatan pegawe saka Staff nursing.

Amben nursing manual dilengkapi piranti tangan-dilakokno, kang kurang fleksibel saka amben nursing elektrik, lan ana prabédan amba ing fungsi lan comfort. Ing babagan perawatan omah, luwih akeh perhatian dibayar kanggo ekonomi, mula saka segi rega, kasur perawat manual duwe kaluwihan tartamtu.