Ngarep > Kabar > Warta industri

Panyebab kegagalan umum kasur rumah sakit listrik medis

2023-02-10

(1) Kedokterankasur rumah sakit listriknduweni gelembung udara, sisa bledug, lan noda lokal. Panyebab kedadeyan kasebut: aplikasi resin sing ora rata dening para pekerja produksi nyebabake pamisahan serat serat kedadeyan, lan karya kasebut ora ditindakake kanthi ati-ati utawa kanthi ati-ati. Cara nangani: Nguatake tanggung jawab kerja, nemtokake tanggung jawab full-time kanggo proyek kasebut, lan laksanakake kanggo individu kasebut.
(2) Ing cetakan nutup bagean saka amben rumah sakit listrik medical punika atos. Penyebab kedadeyan kasebut: personel polishing ora bisa ditindakake kanthi ati-ati. Cara perawatan: nguatake rasa tanggung jawab para pekerja penggilingan, lan nindakake operasi penggilingan khusus miturut standar.
(3) Nada warna sakabèhé saka amben rumah sakit listrik medis ora seragam, lan ana prabédan warna. Penyebab inokulasi: karusakan permukaan sing disebabake dening membran lendhut nalika produk dibebasake saka jamur. Jahitan clamping cetakan saka produk kasebut gedhe banget lan dipotong. Solusi: Nalika prodhuk diprodhuksi, buruh kudu aplikasi lilin kanggo lumahing jamur roto-roto, lan bisa kasebut kanthi teliti, kanggo mesthekake yen lumahing jamur wis roto-roto ditutupi. Ndandani cetakan produksi, ngiyataken produksi lan proses demoulding.
(4) Posisi bolongan ora akurat, lan ora lancar nginstal bolts. Penyebab kedadeyan kasebut: para personel ora diklumpukake kanthi ati-ati. Langkah-langkah nangani: Nguatake tanggung jawab kerja, nggarap tanggung jawab sepenuh wektu lan darmabakti, ngleksanakake wong, lan njamin posisi sing akurat.
(5) Bolongan posisi saka dhukungan sikil ora lancar. Penyebab kedadeyan kasebut: ora ana reresik ing bolongan instalasi, lan ana ampas ing bolongan sekrup sing dipasang. Cara remedial: Ngresiki bolongan panggonan lan ampas bolongan sekrup ditempelake. Saben set amben rumah sakit listrik medis Mingtai kudu dirakit kanthi lancar kanthi saben aksesoris.

(6) Kekuwatan sambungan antarane bagean logam ditempelake tray support mlaku lan serat ora cukup, lan ora bisa metokake meksa 20KG, kang produk risak. Alesan kanggo lair: rencana ora masuk akal. Solusi: nggawe maneh cetakan lan nganggo rencana produksi anyar.