Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake amben rumah sakit listrik multifungsi

2023-02-15

1. Sadurunge nggunakakekasur rumah sakit listrik multifungsi, priksa dhisik apa kabel daya wis disambungake kanthi mantep. Apa baris controller dipercaya.
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear controller kudu ora diselehake ing antarane rod nyambungake ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor, supaya minangka supaya kabel sing Cut lan nyebabake kacilakan peralatan pribadi.
3. Sawise backboard wungu, sabar dumunung mudhun ing panel lan ora diijini kanggo push iku.
4. Wong ora bisa ngadeg ing amben lan mlumpat. Nalika backboard diangkat, wong ora diijini push nalika lungguh ing backboard utawa ngadeg ing panel amben.
5. Sawise setir universal wis braked, iku ora diijini kanggo push lan mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Ora diijini push horisontal supaya karusakan ing guardrail ngangkat.
7. Ora bisa di-push ing dalan ora rata kanggo nyegah karusakan ing gembong universal saka amben rumah sakit listrik.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Ora diijini mencet luwih saka rong tombol bebarengan kanggo operate amben, supaya supaya misoperation lan bebaya safety saka patients.
9. Nalika amben rumah sakit listrik multifungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dicopot, lan kabel kontrol daya kudu tatu sadurunge diijini pindhah.

10. Nalika amben rumah sakit listrik multifungsi kudu dipindhah, guardrail ngangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan tatu nalika gerakan. Nalika amben listrik dipindhah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha, supaya ora kelangan kontrol arah nalika proses promosi, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan pasien.