Ngarep > Kabar > Warta industri

Kasur Medis Listrik kanthi introduksi fitur Lima Fungsi

2023-02-09

Bed Medical Listrik karo Lima-Fungsiwis diatur khusus miturut kabutuhan rumah sakit. Utamane digunakake kanggo pasien sing ora bisa ngurus awake dhewe sawise operasi. Operasi remot kontrol, desain tombol, kabeh fungsi bisa dileksanakake liwat tombol. Kasur Medis Listrik kanthi Lima Fungsi minangka bangsal khusus lan bangsal VIP ing pirang-pirang rumah sakit. Lima fungsi tumindak angkat lan ngiringake saben 13 ° ± 1 °.

Sisih amben, buntut amben, piring buntut bedside sing mewah, lan bahan plastik sing ditingkatake ABS anyar. Penampilan sing apik, dibongkar dhewe, panggunaan NAI sing padhet, ora gampang luntur, umur dawa. Sistem ngangkat listrik nggunakake motor merek, angkat gratis, ora ana swara, gaya angkat gedhe lan fungsi panyimpenan daya, sing uga bisa digunakake sawise dipateni. Lembaran baja karbon sing digulung kadhemen saka mesin siji-wektu kanggo ngecor. Lumahing amben mburi nganggo struktur dhukungan ganda, sing kuwat lan padhet. Dhukungan dual stammered karo piring baja kadhemen, ngiyataken kapasitas prewangan saka piring mburi, lan bobot awak amben bisa digawa: â¥200kg. Ing lumahing, sawise njabut lenga, aman teyeng, uyuh statis, ngruwat suhu dhuwur, ora teyeng, ora plastik, ora luntur.

Pager nggunakake ABS papat pager film cilik karo tampilan amba. Kontrol ngangkat dilengkapi piranti buffer spring gas. Roda sikil nggunakake rem kontrol tengah. Ana papat bolongan rak infus ing loro-lorone amben, sing bisa diselehake kanthi sewenang-wenang. Ing njaba mburi amben dilengkapi slot kertu cathetan medis plastik organik.