Ngarep > Kabar > Warta industri

Hubungan antarane rega bed medis listrik lan proses produksi

2023-02-07

Regane ekasur medis lectricmelu ora mung materi, nanging uga apa Produsèn iku perusahaan account amba ing industri. Rega kasur medis listrik uga melu proses produksi.
Minangka proses produksi amben medis, ing wiwitan, prosedur pangolahan amben medis mbutuhake karya manual, kayata mlengkung, welding, utawa nglereni piring baja, kabeh mbutuhake karya manual utawa semi- karya manual. Ing taun anyar, akeh pabrik wis milih produksi baris Déwan. Saka lempitan, welding, lan mbentuk lumahing amben, mesin digunakake, kang rampung siji-wektu mbentuk tanpa partisipasi manungsa akeh ing proses. Jinis operasi baris perakitan standar iki bakal nyuda kedadeyan produk sing rusak. Nanging, nalika industri kerajinan awal alon-alon mundur saka pasar pangolahan lan produksi, pasar mboko sithik nuntut gawean tangan murni, lan regane dhuwur.
Nanging sing digawe tangan murni ing kene dudu pangolahan manual model pabrik asli, nanging amben medis khusus digunakake kanggo rumah sakit swasta kasebut, utawa diarani rumah sakit mulia. Iki jenis murni tangan-digawe kanggo sawetara ombone luwih apik tinimbang modern Processing baris Déwan ngalangi, lan akeh joints khusus diproses, kang tenan lan ayu banget.

Ing wektu sing padha, minangka salah sawijining ciri buatan tangan murni, disesuaikan miturut syarat pelanggan, lan fungsi lan gaya apa wae sing dikarepake pangguna bisa diprodhuksi. Mesthi, rega kasur medis listrik kuwi larang, wiwit saka siji nganti rong ewu nganti papat nganti limang ewu luwih larang tinimbang produksi perakitan. Iki utamane ditemtokake miturut biaya tenaga kerja lokal lan biaya teknisi.