Ngarep > Kabar > Warta industri

Kasur rumah sakit listrik luwih praktis tinimbang kasur perawat manual

2023-02-03

Ingnursing beddirancang kanggo kabutuhan khusus rumah sakit lan pasien sing ora bisa ngurus awake dhewe, wong cacat, pasien sing lara kritis lan pasien lumpuh. Integrasi organik saka kasur biasa, jamban, kursi rodha lan tandu cocok kanggo kabeh jinis pasien, utamane kanggo pasien hemiplegik ing tahap akut. , perawatan ing periode stabil lan periode Recovery mbutuhake care saka perawat, lan ngatasi masalah long-term ing akeh aspek kayata kangelan ing defecation, kangelan ing mangan, kangelan ing gerakan, kangelan maca, kangelan nulis, kangelan ing hiburan, etc Requirements, nambah daya marasake awakmu, lan nemen nyuda beban ing perawat, palingkasur rumah sakit listriknggunakake silinder hidrolik utawa silinder spring gas, lan basa amben adopts desain Y-shaped kanggo mesthekake yen amben rumah sakit elektrik wis stabilitas dhuwur lan papan free, supaya Staff medical bisa nul jarak Cedhak kanggo patients bedhah, amben operasi kudu duwe. mobilitas apik banget, nganggo desain pendaratan roda papat, gampang dipindhah, duwe piranti rem mekanik tengah, kastor bisa dikunci utawa diluncurake liwat tengah tuas sikil, kabeh bantalan disegel, anti banyu, lan gampang di resiki. banyu, getih, lan sutures sak operasi ora bakal entangled ing prewangan.

Kasur rumah sakit listrik yaikuluwih saka kasur nursing manual ing syarat-syarat kepraktisan, nanging rega kaping pirang-pirang saka kasur nursing manual. Prekara-prekara sing kudu digatekake bisa digabung karo ing ndhuwur kanggo milih amben perawatan medis sing cocog miturut kabutuhan sampeyan.

Kasur perawat umume dirancang kanggo pasien sing ora bisa mindhah lan tetep ing amben nganti suwe, sing nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo safety lan stabilitas amben. Pangguna kudu nuduhake sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk ing Administrasi Pangan lan Narkoba nalika tuku, sing njamin keamanan perawatan medis ing amben perawat.

Nalika amben rumah sakit listrik digunakake kanggo dangu, meja operasi lan aksesoris sing cocog kudu di resiki. Sajrone proses reresik, staf kudu menehi perhatian. Nalika ngresiki, bisa diresiki nganggo deterjen kanthi surfaktan. Tujuan iki kanggo nyegah internal Yen sistem kontrol listrik short-circuited utawa aksesoris liyane sing rusted, wong kudu mbayar manungsa waé kanggo iki.