Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa sing kudu dipikirake nalika milih amben kanggo wong tuwa?

2023-01-29

Keamanan lan stabilitas
Nursing bedbiasane ditujokake kanggo pasien sing duwe mobilitas winates lan wis suwe ora turu. Mulane iki mung ngajokaken syarat sing luwih dhuwur kanggo safety amben lan firmness dhewe. Mula, pangguna kudu mriksa sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk sing diwenehake dening pihak liya nalika milih. Mung kanthi cara iki bisa njamin safety saka amben nursing trial.
Praktis
Kasur perawat dipérang dadi rong jinis: listrik lan manual, lan manual luwih cocok kanggo perawatan pasien jangka pendek, lan ngrampungake masalah perawat sing angel ing wektu sing cendhak. Piranti listrik cocok kanggo kulawarga sing duwe pasien sing lara ing amben kanthi masalah mobilitas. Nggunakake listrik ora mung bisa nyuda beban staf perawat lan anggota kulawarga, nanging sing paling penting yaiku pasien bisa ngoperasikake lan ngontrol dhewe. Iki ora mung bakal nyukupi kabutuhan sampeyan, nanging uga nggawe kulawarga luwih kepenak.
kauntungan rega

Amben perawat listrik dhewe luwih praktis tinimbang amben perawat manual, nanging regane kaping pirang-pirang tinimbang amben perawat manual, lan sawetara malah regane puluhan ewu yuan. Sawetara kulawarga bisa uga ora bisa mbayar, mula wong uga kudu nimbang faktor iki nalika tuku.