Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye cara nggunakake bed medis multifungsi?

2022-12-30

Metode panggunaan sakabed medis multifungsiinggih punika:

1. Imbuhan awak saka amben medical multifungsi: Tahan kontrol posisi sirah nangani kuwat, ngeculake poto-Ngunci spring online, ngluwihi rod piston sawijining, lan drive lumahing amben posisi sirah munggah alon. Nalika munggah menyang sudut sing dikarepake, ngeculake gagang, lan lumahing amben bakal dikunci ing posisi iki; Kajaba iku, nyekel gagang kanthi kuat lan ngetrapake kekuwatan mudhun kanggo ngedhunake gagang; angkat lumahing amben thigh dikontrol dening gagang paha; lumahing amben mlaku Munggah lan mudhun dikontrol dening gagang kontrol posisi sikil. Nalika grip nangani tightly, narik pin kapisah saka bolongan posisi, lan lumahing amben mlaku 12 dikunci ing posisi iki dening bobot dhewe. Nalika nangani dirilis menyang amba dikarepake, lumahing amben posisi mlaku 12 dikunci ing posisi sing; panggunaan koordinasi gagang kontrol lan gagang rocker ngidini pasien entuk macem-macem posisi saka supine nganti semi-supine, kanthi sikil mbengkongake, lungguh kanthi rata lan ngadeg kanthi tegak. dedeg piadeg. Kajaba iku, yen pasien pengin ngapusi ing sisih nalika ngapusi ing mburi, tarik sirah cilik amben ing sisih siji, pasang pager ing sisih liyane, pencet tombol kontrol ing njaba amben. karo tangan siji, nerbitaké poto-Ngunci spring online ing sisih, lan ngluwihi piston Rod, lumahing amben ing sisih driving mundhak alon. Nalika amba dikarepake wis ngrambah, nerbitaké tombol kontrol kanggo ngunci lumahing amben ing posisi lan ngrampungake sisih lying posisi saka pasuryan. Cathetan: Gunakake operasi sing padha ing mbalikke.
2. Panggunaan defecator amben medis multifungsi: nguripake gagang defecation searah jarum jam, tutup bolongan defecation bakal dibukak kanthi otomatis, lan jamban bakal kanthi otomatis dikirim menyang bokong pasien ing arah horisontal, supaya pasien bisa ngobati utawa ngresiki bagean ngisor. Nguripake gagang defecation counterclockwise, tutup bolongan defecation bakal ditutup, flush karo lumahing amben, bedpan bakal kanthi otomatis dikirim menyang sisih operator, supaya perawat bisa njupuk adoh kanggo reresik, lan bedpan di resiki bakal sijine maneh ing bedpan ngadeg kanggo kaping nggunakake sabanjuré digunakake.
3. Panggunaan guardrail amben medical multifungsi Tahan pojok ndhuwur guardrail sisih horisontal, mundhakaken vertikal dening bab 20 mm, nguripake mudhun 180 derajat, banjur sijine mudhun guardrail. Angkat guardrail lan flip 180 derajat, banjur pencet vertikal kanggo ngrampungake ngangkat saka guardrail sisih. CATETAN: Rel sikil digunakake kanthi cara sing padha.
4. Panggunaan ruang tamu: Selarasake bukaan bagean plastik ing mburi ruang tamu karo sisih ndhuwur ril sisih, banjur pencet mudhun. Tahan rel penjaga kanthi tangan siji nalika ngangkat platform urip karo tangan liyane kanggo nyopot.
5. Panganggone infus ngadeg: Ora ketompo apa negara lumahing amben ing, ngadeg infus bisa digunakake. Nalika nggunakake ngadeg infus, pisanan corak loro bagean saka ngadeg infus dadi siji, banjur kempal pancing ngisor saka infus ngadeg karo tabung horisontal ndhuwur, lan ing wektu sing padha kempal sirah pancing ndhuwur karo bolongan bunder saka ndhuwur. tabung saka guardrail sisih, lan pencet mudhun kanggo nggunakake. Angkat kutub IV kanggo nyopot.
6. Panggunaan rem: Yen sikil utawa tangan ing rem, tegese rem, lan yen diangkat, tegese diculake.
7. Panggunaan sabuk pengaman amben medis multifungsi: Nalika pasien nggunakake amben utawa kudu ngganti postur, nganggo sabuk pengaman (nyenyet sabuk pengaman kudu diatur miturut kahanan individu) kanggo nyegah bebaya.

8. Operasi piranti cuci kaki amben medis multifungsi: Nalika amben sikil horisontal, atur gagang paha, angkat amben paha kanggo nyegah pasien saka slipping; terus nangani kontrol mlaku, lan nyelehake amben sikil Ing posisi sing cocok, nguripake piring mlaku mudhun mudhun, goyangake gagang thigh kanggo njaga piring movable sikil horisontal, lan sijine ing cekungan banyu kanggo wisuh sikil. Nalika ngumbah sikil, copot sink lan pindhahake sikil menyang posisi asline. Nyekel gagang kontrol sikil, angkat permukaan amben sikil menyang posisi horisontal.