Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa keuntungan nggunakake amben nursing multifungsi kanggo pasien lumpuh?

2023-01-04

Kanthi mundhake rata-rata pangarep-arep urip ing donya, ana liyane lan liyane kulawarga karo wong tuwa ing ngarep, lan malah akeh wong tuwa ing kulawarga bisa dipatèni utawa setengah cacat. Banget ora trep. Banjur ana perlu kanggo anursing bed multifungsi.

Akeh wong sing takon apanursing bed multifungsimigunani, lan apa keuntungan nggunakake amben nursing multifunctional kanggo wong tuwa utawa lumpuh?
1. Bisa mbantu pasien njagong, ngangkat sikil, lan ngangkat punggung, supaya bisa ngleksanani tingkat tartamtu sanajan dheweke lumpuh ing amben, kanthi efektif nyuda penurunan fungsi fisiologis pasien;
2. Ngatasi masalah keperawatan ing proses ngrawat pasien. Kanggo pengasuh, kanthi bantuan amben perawat multifungsi, luwih gampang lan kurang tenaga kerja kanggo ngurus pasien, lan bisa ngadhepi pasien kanthi sikap sing luwih positif;
3. Kanggo pasien semi cacat, amben nursing multi-fungsi bisa ngidini pasien ngurus awake dhewe tinimbang ngganggu anggota kulawarga. Kanggo pasien, bisa ngurus awake dhewe uga minangka pangenalan saka kemampuane dhewe, sing bisa nyuda rusake kondisi pasien lan nggawe pasien kepenak;
4. Sawetara amben nursing duwe jamban otomatis induktif lan fungsi pangayoman bali, nggawe luwih trep kanggo ngurus wong tuwa. Malah wong tuwa sing sehat bisa nggunakake amben nursing minangka amben listrik biasa, lan posisi amben bisa diatur kapan wae supaya luwih nyaman;
5. Nursing bed multifungsi utamane dianggep saka aspek struktur fisiologis wong, kahanan psikologis, lan kabiasaan prilaku. Cocog karo comfort manungsa lan mbantu ngatasi masalah keperawatan.

Umumé, yen ana pasien tuwa utawa lumpuh ing omah, apa kanggo pertimbangan pasien dhewe utawa kanggo ngurus kulawarga, amben nursing multifungsi minangka produk perawat sing apik banget, sing bisa mbantu ningkatake keharmonisan kulawarga.