Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kaluwihan saka kasur nursing multifungsi?

2022-12-28

1. Ngirit papan:nursing bed multifungsikaro meja panedhaan sing bisa dicopot, sing bisa dicopot saka ngisor amben troli sawise mangan.
2. Resik lan awet: Dilengkapi karo kasur anti banyu, Cairan ora seep menyang lumahing lan gampang kanggo ngilangke. Tansah amben resik lan higienis kanggo dangu, kanthi permeabilitas udara sing kuwat, gampang disinfeksi, ora ana mambu sing aneh, nyaman lan awet. Bed Nursing Biasa Bed Nursing Biasa, sing bisa kalebu amben tangan-crank sing prasaja miturut kahanan, umume cocok kanggo rumah sakit lan klinik. ing
3. Gampang kanggo nggunakake: stainless steel pindho lapisan banyu-nyimpen Cairan rak, kedhaftar bisa nyumerepi jam ing ngarep, kang luwih trep kanggo pangguna lan Staff nursing. Miturut jumlah motor sing diimpor, kasur perawat listrik multifungsi umume bisa dipérang dadi kasur perawat listrik limang fungsi, kasur perawat listrik papat fungsi, kasur perawat listrik telung fungsi lan kasur perawat listrik loro fungsi. Fitur utama yaiku motor, desain proses lan peralatan konfigurasi sing mewah, kayata guardrail gaya Eropa, guardrail aluminium alloy, remot kontrol operasi, casters kontrol tengah rem lengkap, lan liya-liyane. unit perawatan intensif.
4. Cocog kanggo perawatan saben dina: buntut amben sing bisa dicopot trep kanggo staf perawat kanggo nindakake manajemen saben dina ngumbah rambut lan sikil pangguna. Miturut jumlah loker, bisa dipérang dadi amben perawat telung goyang multi-fungsi mewah, amben lipat loro-goyang lan amben shaker siji-wong. Fitur utamane yaiku piranti rocker lan aksesoris sing beda-beda, kayata bedpans, desain proses sing cukup lan pilihan materi sing beda-beda, lan liya-liyane. Umume ditrapake kanggo kabeh departemen departemen rawat inap rumah sakit.
5. Kontrol listrik: Gunakake remot kontrol kabel kanggo gampang nyetel dedeg piadeg ing sisih lor lan sikil, lan nggunakake remot kontrol kabel kanggo ngatasi kabutuhan urgent pangguna kapan wae, ing ngendi wae.

Kasur perawat medis umum dirancang kanggo pasien kanthi mobilitas winates lan amben jangka panjang, sing nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo safety lan stabilitas amben. Sertifikat lan lisensi produksi, saéngga njamin keamanan perawatan medis ing amben perawat.