Ngarep > Kabar > Warta industri

Kawruh dhasar lan klasifikasi kasur medis listrik?

2022-12-21

kawruh dhasar sakakasur rumah sakit listrik:
Kaping pisanan,kasur medis listrikminangka kabutuhan ing rumah sakit gedhe, mula kasur ing rumah sakit bisa kasebut kasur medis. Yen pasien nandhang penyakit serius, utawa wong sing nandhang kacilakan mobil utawa operator, lan kudu dirawat ing rumah sakit,bed medis listrikbisa menehi kepenak kanggo pasien.
Klasifikasi kasur rumah sakit listrik:
Sawetara kasur medis listrik digawe saka semi-stainless steel, sawetara kabeh digawe saka stainless steel, sawetara duwe gembong ing ngisor amben, kang bisa mindhah bali lan kasebut, lan sawetara tanpa gembong mung bisa tetep ing siji posisi. Sawetara bisa diunggahake lan diturunake kanggo kepenak pasien, dene sawetara mung papan sing ora bisa dipindhah
Kaya amben sing biasane tuku, ana akeh gaya kasur rumah sakit. Ana beda kanggo bangsal rumah sakit. Lumrahe bangsal sing larang duwe fasilitas sing luwih lengkap, peralatan sing luwih apik, lan kasur sing luwih nyaman. Kira-kira dipérang dadi "versi normal", "versi upgrade" lan "versi deluxe". Mesthi, versi deluxe nyaman.