Ngarep > Kabar > Warta industri

Titik teknis saka kasur perawat listrik

2022-12-16

Fitur teknis sakaamben nursing elektrik, Meja makan multifungsi sing bisa dicopot, dilengkapi kasur anti banyu, lapisan permukaan ora bisa ditembus dening cairan lan gampang diilangi. Tansah amben resik lan higienis kanggo dangu, kanthi permeabilitas udara sing kuwat, gampang diresiki lan disinfeksi, ora ana mambu sing aneh, nyaman lan tahan lama. Stand infus bagean pindho stainless steel ngidini pangguna kanggo nindakake netes intravena ing omah, sing luwih trep kanggo pangguna lan staf perawat. Sirah lan sikil amben sing bisa dicopot trep kanggo staf perawat kanggo ngumbah rambut, sikil lan perawatan saben dina kanggo pangguna. Piranti remot kontrol kabel ngijini sampeyan kanggo nyetel dedeg piadeg saka mburi lan sikil trep lan bebas, lan sampeyan bisa nggunakake piranti komunikasi ing piranti remot kontrol kabel kanggo ngatasi kabutuhan urgent pangguna kapan lan ing ngendi wae.

     Nursing bed listrikfungsi ngangkat, sirah lan buntut saka amben bisa diangkat lan sudo synchronously. Miturut dhuwure staf medis lan kabutuhan klinis, dhuwure amben bisa diatur kanthi sewenang-wenang ing kisaran 1-20cm. Tambah spasi ing antarane lantai lan ngisor amben kanggo nggampangake masang basa kanggo mesin sinar-X cilik, pemeriksaan klinis lan instrumen perawatan. Iku trep kanggo personel pangopènan kanggo mriksa lan njaga produk. Iku trep kanggo perawat kanggo mbuwang rereget. Bisa diiringake kanthi sewenang-wenang ing kisaran 0-11 sawise munggah lan sadurunge tiba, sing trep kanggo pemeriksaan klinis, perawatan lan perawatan pasien kardiovaskular lan serebrovaskular lan pasien kritis sing gegandhengan. Pisanan munggah lan banjur tiba. Bisa diiringake kanthi bebas ing kisaran 0-11, sing trep kanggo pemeriksaan, perawatan lan perawatan pasien pasca operasi lan pasien kritis sing gegandhengan.

Fungsi posisi lungguh saka amben nursing elektrik, saliyane kanggo lying warata, backboard saka amben bisa sewenang-wenang munggah lan sudo ing sawetara 0-80, lan Papan wentis bisa sewenang-wenang munggah lan sudo ing kisaran 0 -50. Pasien bisa milih sudut lungguh sing cocog ing amben kanggo nyukupi kabutuhan mangan, ngombe obat, ngombe banyu, ngumbah sikil, maca koran, nonton TV lan olahraga fisik sing moderat.

1. Fungsi mitigasi

Toilet sing dipasang, tutup jamban sing bisa dipindhah, baffle sing bisa dipindhah ing ngarep urinal, tangki panyimpenan banyu panas lan adhem, piranti pemanas banyu adhem, piranti sing ngirim banyu panas lan adhem, blower udara panas sing dipasang, blower udara panas eksternal, pistol banyu panas lan adhem. lan komponen liyane mbentuk sistem release lengkap. Kanthi bantuan staf perawat, pasien setengah cacat bisa ngrampungake sawetara tumindak kayata ngeculake tangan, ngumbah, ngumbah banyu panas, lan pengering udara panas. Uga bisa dioperasikake dening pasien kanthi tangan siji lan siji tombol kanggo ngrampungake kabeh prosedur kanthi otomatis kanggo ngeculake tangan loro; Kajaba iku, ngawasi defecation lan fungsi weker dirancang khusus, lan amben nursing bisa kanthi otomatis ngawasi lan menehi hasil karo defecation saka sabar semaput kebak dipatèni, rampung mecahaken masalah defecation ing amben sabar Masalah.

2. Fungsi anti-selip

Kanthi fungsi mburi, nalika papan amben mburi diunggahake saka 0 nganti 30, papan dhukungan saka bokong menyang sendi lutut panrima perawatan diunggahake kira-kira 12, lan nalika papan amben mburi terus diangkat, tetep tetep. ora diganti kanggo nyegah awak manungsa saka ngusapake menyang mburi amben.

Fungsi anti-slip ing mburi amben perawat listrik, kanthi nambah sudut lungguh awak manungsa, papan amben ing loro-lorone pindhah mlebu lan mbentuk wangun semi-tutup kanggo nyegah pengasuh miring menyang sisih siji. nalika lungguh. Ing proses ngangkat mburi, piring mburi mburi minger munggah, lan relatif statis relatif kanggo mburi awak manungsa, saestu nyadari raos ora meksa nalika ngangkat mburi. Ngrasakake jamban, pangguna netesake cipratan, lan bedpan bakal mbukak kira-kira 9 detik, lan bebaya awal bakal diwenehake marang staf perawat kanggo ngelingake pangguna babagan dinamika lan ngresiki.