Ngarep > Kabar > Warta industri

Panggunaan kasur rumah sakit listrik

2022-12-13

Cara nggunakakekasur rumah sakit listrik: Penyesuaian posisi awak: tahan gagang kontrol posisi sirah kanthi kenceng, ngeculake spring gas sing ngunci dhewe, ngluwihi rod piston, lan dorong permukaan amben posisi sirah munggah alon-alon. Nalika tekan sudut sing dikarepake, ngeculake gagang , lumahing amben dikunci ing posisi iki; nyekel gagang kanthi kenceng lan gunakake gaya mudhun kanggo ngedhunake; angkat saka lumahing amben thigh kontrol dening rocker thigh, lan kontrol angkat saka amben mlaku kontrol dening nangani mlaku. Nalika posisi wis tekan, pin ditarik metu saka bolongan posisi, lan wis sudo dening bobot dhewe. Nalika tekan sudut sing dikarepake, ngeculake gagang amben perawat listrik, lan amben sikil dikunci ing posisi iki; nggunakake koordinasi saka nangani kontrol lan nangani nglakoake bisa ngaktifake sabar diwenehi Supine nyaman kanggo semi-recumbent, sikil mbengkongaken, lungguh warata, lungguh ing macem-macem postur.
Kajaba iku, yen pasien pengin ngapusi ing sisih ing negara supine, tarik sirah siji sisih amben, mudhunake pager sisih, lan pencet tombol kontrol ing njaba amben perawat listrik kanthi siji. tangan kanggo nggawe sisih spring gas tutul Self-locking, rod piston digawe dowo metu, lan ing wektu sing padha, iku drive amben sisih munggah alon. Nalika tekan amba dikarepake, nerbitaké tombol kontrol lan amben bakal dikunci ing posisi iki, lan sisih lying posisi rampung saka sisih. Elinga yen nggunakake mbalikke padha operate.

Kita pisanan weruh kasur perawat listrik ing rumah sakit. Kasur perawat listrik iki kuat banget lan bisa nyuda tekanan ing sawetara staf perawat. Nanging, kanthi pangembangan masyarakat, kasur perawat listrik iki wis bisa digawa menyang omah. , ana wong tuwa ing omah utawa sing ora mobile banget bisa nggunakake kasur listrik.