Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo Nyegah Bakteri ing Kasur Perawatan Medis

2022-12-09

Langkah-langkah khusus kanggo nyegah infeksi bakteri ingkasur medical care:

1. Yen bisa, sampeyan bisa nginstal lampu disinfeksi ing tengah ruangan, sing trep kanggo disinfeksi lan nyuda tampilan bakteri. (Ing wektu sing padha, iku uga perlu kanggo mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan singbed perawatan medisora kudu cedhak banget kanggo nyegah bakteri njaba tekan lingkungan sing digunakake dening pasien liwat jendela.

2. Nyatane, anggota kulawarga anti-bakteri saka kasur medical care kudu mbayar manungsa waé kanggo sing padha bisa nindakake reresik prasaja nalika padha bali saka arep metu. Sandhangan omah cedhak karo kasur perawatan sing digunakake dening pasien tuwa. Saiki akeh bakteri lan bledug ing njaba, lan bakteri kasebut gampang kontaminasi. Kanggo sandhangan, ing wektu iki, akeh pasien uga kudu ngganti sandhangan reged sawise metu.

3. Yen musim panas, saben wong kudu nggunakake AC, nanging kanggo nyegah bakteri ing amben perawatan medis, AC sing digunakake saben pasien kudu diresiki dhisik kanggo nyegah sawetara bakteri berkembang.

4. Kajaba iku, panggunaan sawetara lampu disinfeksi ultraviolet mbutuhake pasien ninggalake nalika digunakake, sing bisa uga ora trep ing pirang-pirang kasus. Ngenalake sawetara cara cilik: siji yaiku ngresiki lan ngresiki kamar kanthi kerep, lan sprei lan sandhangan kudu kerep diganti. Kapindho, sijine cuka sethitik ing kamar saiki kanggo dilute bahan kimia mbebayani ing udhara. Lebokake tanduran pembersih udara liyane ing papan kaping papat.