Ngarep > Kabar > Warta industri

Syarat kualitas kanggo kasur medis anak

2022-12-05

Amargakasur medical anak kangutamané digunakake ing bocah-bocah, syarat kualitas produk banget ketat. Ing babagan bahan mentah, perlu kanggo ngontrol bahan mentah kanthi ketat kanggo mesthekake yen memenuhi syarat departemen nasional sing relevan. Contone, ABS kudu milih 100% ABS murni, amarga bahan kasebut ora mung kualitas apik, nanging uga duwe reaksi faktor kimia sing stabil banget lan ora bakal ngeculake gas sing mbebayani. Awake pasien sing rapuh banjur njupuk tol. Ing proses produksi, amarga alam bocah-bocah urip lan aktif, perhatian khusus dibayar kanggo produksi lan pangolahan kasur bocah. Contone, nglereni laser digunakake kanggo nglereni, supaya minangka supaya lumahing nglereni ora rata lan nimbulaké karusakan kanggo welding tenan konco. Bebaya sing didhelikake, lan ing wektu sing padha supaya ora ana masalah pertumbuhan bakteri ing kesenjangan sing disebabake dening permukaan sing ora rata. Kajaba iku, considering lingkungan lan pangguna kasur medical anak kang, ing syarat-syarat uyuh, loro proses uyuh lan proses uyuh sing strictly sesuai karo proses uyuh amben rumah sakit dibutuhake lan mbukak liwat Welasan pangolahan uyuh kanggo mesthekake yen lumahing saka amben rumah sakit punika Spraying ora bakal nimbulaké Paint peeling amarga dolanan anak lan tabrakan. Anti-E. nyemprotake coli ing permukaan amben rumah sakit uga mesthekake yen kemungkinan bocah kena infeksi bakteri bisa diminimalisir.