Ngarep > Kabar > Warta industri

Langkah-langkah instalasi bed medis multifungsi

2022-12-02

1. Ana lorobed medis multifungsicasters karo rem. Ngumpul loro casters karo rem diagonally menyang bolongan meneng ing sikil pigura amben; banjur ngumpul loro casters isih ing liyane Ing bolongan meneng saka loro sikil amben.

2. Majelis lumahing amben mburi: nyambungake lumahing amben mburi lan pigura amben karo batang pin pigura mburi, lan banjur ngunci batang pin karo pin cotter.

3. Nglumpukake sirah amben: lebokake endhas amben madhep bolongan ing loro-lorone amben mburi, lan kencengake sekrup pengikat ing sisih loro.

4. Assembling spring gas mburi sakabed medis multifungsi : push munggah amben mburi menyang amba 90-degree, meneng mburi spring gas mburi karo meneng menyang jog support spring gas ing ngisor amben mburi Jog support ngisor spring gas disambungake karo U -wangun pigura gedhe awak amben karo batang pin, lan batang pin dikunci karo pin cotter.

5. Majelis saka sabuk safety: njupuk mati sabuk safety sakabed medis multifungsi , Lebokake bantal ing amben sirah, lan ngliwati rong bolongan watesan ing mburi amben sirah.

6. Majelis lumahing amben mlaku: pisanan nguripake lumahing amben sikil sakabed medis multifungsi liwat, nyambungake tabung bolongan lan jog support ing tabung bolongan karo batang pin, lan ngunci karo pin cotter. Puter ngawut-awut ing loro-lorone saka tabung orifice ngusapake krenjang lengen, sijine bolongan ing loro-lorone saka tabung orifice ngusapake lengen marang ngawut-awut ing krenjang, lan ngencengi ngawut-awut karo kunci. Njupuk bolongan nyambungake antarane lumahing amben sikil lan lumahing amben thigh lan sambungake karo pin pigura sikil, lan banjur ngunci karo pin cotter.

7. Assembling ril mlaku: Cepet loro ril mlaku menyang bolongan Déwan ing amben mlaku, sijine ngawut-awut lan ngencengi.

8. Ngrakit spring gas lateral: perakitan spring gas lateral padha karo spring gas mburi. Sampeyan mung kudu entheng ngangkat lumahing amben sisih amben rumah sakit multifunctional, lan pencet support ngisor saka spring gas tambahan lan awak amben kanggo pencet U. Karakter disambungake karo batang pin, banjur batang pin dikunci. karo pin cotter. Banjur pencet terus tombol kontrol lateral kanggo nggawa permukaan amben sisih menyang posisi horisontal.