Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa tegese kasur perawatan listrik kanggo pasien lan kulawargane

2022-11-28

Apa wong tuwa sing ora duwe kemampuan ngurus omah, utawa pasien sing angel ngowahi, lungguh, ngadeg lan pindhah menyang kursi rodha, urip saben dinane ora mung mbutuhake perawatan multi-faceted saka anggota kulawarga lan pengasuh, nanging uga butuh. sawetara aktivitas urip liyane, lan fungsi saka amben care kanggo nggawe patients luwih nyaman, luwih aman, lan banjur nyuda kangelan saka nursing.

Kasur perawatan listrikdigunakake kanggo perawatan terapeutik lan rehabilitatif pasien utawa wong tuwa. Ing wiwitan, utamane digunakake ing rumah sakit. Kanthi pangembangan ekonomi,kasur perawatan listrikuga wis mlebu ing omah-omah wong biasa, dadi pilihan anyar kanggo perawatan omah, nyuda beban staf perawat. Ing wektu sing padha, iku uga migunani banget kanggo urip wong tuwa. Panggunaan kasur perawat listrik ora mung dadi berkah kanggo para pengasuh, nanging uga kabar apik kanggo pangguna.

Kanggo pangguna umum, panggunaan kasur perawat listrik bisa nyuda beban awak. Amarga amben nursing elektrik nduweni fungsi ngunggahake punggung, ngunggahake dhengkul lan nyetel dhuwur, bisa nyuda beban ngadeg lan ninggalake amben. Nalika wong tekan umur tuwa, amarga atrofi otot lan rusak kekuatan otot, angel banget kanggo ngadeg lan ninggalake amben. Yen minangka amben furnitur umum, nalika wong tuwa tangi, ora ana cara kanggo nyetel dhuwur lan ngunggahake punggung, lan liya-liyane, lan bakal angel banget nalika metu saka amben. Yen tiba saka amben, bakal repot, lan wong tuwa bakal ngeruk kulit yen tiba entheng, patah paling abot, lan luwih angel pulih ing tahap sabanjure.

Ing basis saka amben listrik tradisional, Shu'an listrik nursing amben wis nambah fungsi khusus kayata "bed bathing", "fleksibel nguripake liwat", "suspension care", "siji-tombol mlebu lan metu saka amben", etc ., yaiku solusi keperawatan sing inovatif banget ing industri amben perawat saiki, sing bisa mbantu wong tuwa sing cacat lan setengah cacat ngrampungake tumindak saben dina kayata adus, ngumbah rambut, ngowahi, tangi, mbengkongake sikil, mlebu lan metu. amben, lan ngewangi bangkekan, nambah sirkulasi getih, nyegah pembentukan ulkus tekanan lan bedsores, nambah mobilitas fisik, lan njamin kabutuhan urip pasien sing berkualitas.