Ngarep > Kabar > Warta industri

Panggunaan kasur perawatan medis saya tambah akeh

2022-11-24

Kasur medis multi-fungsiand kasur perawatan listrikterus-terusan ngatasi masalah fisiologis pasien, ningkatake pemulihan psikologis, lan nyuda beban perawat saka staf sing didampingi.
Perencanaan jinis kursi roda saka amben medis listrik nyuda prevalensi bedsores, pasien bisa ngrampungake transformasi saka macem-macem postur nalika lungguh ing amben, bisa nyetel sudut pandang sikil, lan uga bisa nyetel sudut pandang saka dhuwur horisontal. mburi amben lan footboard ing bakal, nambah adaptasi, planning humanized saka amben medical listrik, menehi hasil karo seri masalah nursing angel, nyedhiyani recuperation lan perawatan kanggo long-term bedridden, nambah tingkat nursing, lan nambah kualitas saka urip pasien.
Mulane, nggunakake amben nursing medical uga dadi liyane lan liyane ekstensif, kang nemen ngenthengake masalah saka patients care, nemen nggampangake kulawargané karo patients sing lara kanggo dangu, lan Injil kanggo sing patients karo mobilitas. masalah lan cacat semi-fisik.
Kasur medis listrik bisa digunakake kanggokasur perawatan multifungsi omahlan minangka kasur medis multifungsi medis.

Bisa ngontrol take-off lan kebangkrutan saka amben liwat tombol, operasi punika prasaja, lan uga bisa kanthi otomatis nyetel viewpoint lan bump saka amben karo elektronik remot sensing teknologi, bisa bantuan patients njagong-up, bend dhengkul lan nggulung lan nguripake ngiwa lan nengen, amben nursing multi-fungsi bisa mbantu pasien kanggo ngrampungake wangun lying flat, semi-lying lan lungguh mujur, nambah rasa percaya diri pasien, nyuda kemungkinan nandhang lara, lan uga dilengkapi aksesoris kayata rak infus lan meja panedhaan, sing bisa ngatasi infus, urine pasien, mangan, maca lan hiburan lan masalah liyane.