Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye carane kasur rumah sakit bocah dirancang?

2022-11-21

1. Amarga bocah-bocah dirawat ing rumah sakit karo wong tuwa lan anggota kulawarga liyane, kita kudu nimbang apa dheweke bisa duwe tingkat privasi tartamtu nalika ngrancang.kasur medical anak kang, sing faktor penting banget, kayata apa padha duwe cukup papan kanggo nyeleh sawetara barang pribadi saka patients lan kulawargané, etc., kang ora mung bisa nggawa penak, nanging uga menehi wong raos ngarep, èfèktif ngredhakaké sawetara saka tension sing diasilake dening bocah-bocah sajrone rumah sakit, sing uga luwih kondusif kanggo pemulihan pasien.
2, amarga anak dhewe resistance awak ora dadi kuwat, supaya kena pengaruh penyakit resistance awak iku ora pati roso, luwih rentan kanggo gawe piala bakteri, supaya kita ing desain amben medical anak kudu nimbang desain materi sakabèhé, kanggo mesthekake sing bisa dadi luwih kondusif kanggo reresik, kanggo nyegah reresik ora ing Panggonan kanggo nimbulaké sawetara bakteri ampas lan breeding ing sisih Furnitur rumah sakit, supaya gawe piala disebabake relatif gedhe, lan materi uga kudu aman lan lingkungan loropaken. , supaya ora nyebabake sawetara bebaya safety sing ora perlu.

3, rumah sakit anak uga nduweni akeh wilayah fungsional sing beda-beda, supaya bisa nyukupi kabutuhan bocah-bocah sing beda-beda, uga perlu kanggo nimbang desain miturut syarat-syarat khusus spasi sing beda-beda, lan desain gaya kasur medis bocah-bocah uga banget. penting, utamané desain wangun, kudu ora duwe sudhut cetha lan bulges, kanggo nyegah anak saka nggunakake sawetara bumps lan ciloko, sawise kabeh, njupuk safety anak nalika nggunakake kasur medical anak iku wigati.