Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara kanggo ndandani kasur medis bayi

2022-11-18

Kasur medis bayiminangka amben medis sing dirancang kanthi kapisah kanggo bayi, dibandhingake karo kasur diwasa, nduweni penampilan sing kuwat lan awet, ayu, mung korosi, gampang diresiki lan kaluwihan liyane, staf medis kudu nggunakake amben bayi kanggo wektu tartamtu, kanggo mrikso. iku, kanggo ndeleng yen ana potensial masalah Gagal, akeh taun pengalaman kita bisa njaluk kanggo mrikso umum papat cara sakakasur bayi medis, ing ngisor iki minangka pambuka isi sing cocog:
1. Kasur saka amben lan pengawasan pepek. Goleki bedspreads lan sagging utawa benjolan sing nuduhake nyandhang abot lan luh ing kasur dhewe. Gunakake jarum interior utawa tutup ndandani mesin jahit sing cocog. Yen disinfeksi kanthi bener, utawa ganti nganggo kasur sing wis rusak saka jinis sing padha, spring, busa utawa gel. Menehi tutup anyar kanggo kasur anyar yen ana.

2. Pigura disassembled, kalebu armrests, headboard lan pedal. Narik casters, wheel lan rem saka saben sudhut pigura amben. Tetep adoh saka wilayah teyeng lan kabeh nggunakake polishers listrik. Nglindhungi sepisanan lan banjur cet bagean logam karo cat. Pasang garpu anyar lan ngganti castors worn lan gembong minangka needed. Ganti tutup plastik ing armrest karo sing anyar.
3. Copot bagean elektronik, kayata papan sirkuit lan mekanisme kontrol. Kabeh lumahing elektronik diunekake bledug lan rereget nggunakake udara kompres utawa aerosol. Ganti kabel lan kabel sing rusak. Tes komponen elektronik kayata switch lan tombol kontrol, gerakan amben mekanis. Papan sirkuit sing ngganti kasur lawas, tes sirkuit nuduhake, komponen elektronik.

4. Ngatur maneh pigura amben lan bagean sing gegandhengan. Lubricate kabeh pigura ing chain, kalebu kabeh joints movable. Sambungan putar kanggo mesthekake yen mlaku kanthi lancar lan ora squeak lan ngleyang. Pasang komponen elektronik anyar utawa resik, ngalih lan wiring. Selehake ing kasur anyar utawa dianyari. Fungsi kabel daya lan test bed sing disambungake menyang stopkontak.

Kajaba iku, sak nggunakake kasur bayi medical, please ora kakehan nggunakake, kanggo nyegah kejut kuwat, geter, extrusion, etc., mbukak aman statis 250kg; Dynamic 170kg, ujian peserta biasa saka bagean aktif (siklus umume sapisan waktu) (kayata meneng bagean ngalangi, lubricating Kajaba lenga), supaya nggunakake kontak karo asam kuwat, alkali, uyah item, reresik kudu dibusak karo deterjen konsentrasi kurang, banjur teles karo andhuk banyu bengkong lan dibusak resik.