Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa fungsi tengah saka amben care ngarep

2022-11-15

Fungsi utama sakaamben care ngarepiku kanggo ngangkat sikil, munggah maneh, muter lan njagong, tanpa bantuan external, operasi punika prasaja, karo casters universal bisu lan bisu, mung banget praktis, supaya amben care ngarep mboko sithik lumebu saben kulawarga.
Apa fungsi pusat aamben care ngarep?
(1) Fungsi ngunggahake geger lan ngunggahake dhengkul.
Ingamben care ngarepbisa nganggo motor kanggo ngangkat amben kanggo mbantu awak. Fungsi angkat dhengkul kanggo nyegah awak saka geser lan owah-owahan nalika mburi diangkat.
(2) Fungsi bump lifting.

Ingamben care ngarepnggunakake motor kanggo ngangkat amben lan nyetel menyang dhuwur lungguh sing cocok banget kanggo ngadeg, menehi pitulungan kanggo gerakan. Fungsi ngangkat cekung lan cembung mbantu staf perawat nyetel posisi perawat sing apik, banjur nyuda beban perawat.