Ngarep > Kabar > Warta industri

Restorasi kasur rumah sakit listrik

2022-11-11

1. Kasur rumah sakit listrikkasur lan pengawasan pepek. Goleki bedspreads lan sagging utawa unevenness sing nuduhake nyandhang abot lan luh ing kasur dhewe. Gunakake jarum pelapis utawa tutup ndandani mesin jahit sing cocog. Yen disinfeksi kanthi bener, utawa diganti karo kasur anyar sing wis usang saka jinis sing padha, spring, busa utawa gel. Menehi kasur anyar tutup anyar yen ditrapake.
2. Disassemble pigura sakakasur rumah sakit listrik, kalebu armrest, headboard lan pedal. Narik castors, wheel lan rem saka saben sudhut pigura amben. Supaya adoh saka wilayah Rusty kabeh nggunakake polisher listrik, nglindhungi primer, lan banjur Paint bagean logam karo lapisan pungkasan saka cat. Pasang garpu anyar lan ngganti castors worn lan gembong minangka needed. Ganti tutup plastik ing armrest anyar.
3. Copot bagean elektronik, kayata papan sirkuit lan mekanisme kontrol. Kabeh permukaan elektronik nggunakake udara sing dikompres utawa aerosol kanggo nyebul bledug lan rereget. Ganti kabel, kabel lan kabel sing rusak. Tes komponen elektronik kayata switch lan tombol kontrol kanggo gerakan amben rumah sakit mekanis. Tes sirkuit sing ngganti kasur papan sirkuit lawas nuduhake manawa komponen elektronik.

4. Ngatur maneh pigura amben kasur rumah sakit medis listrik lan bagean sing gegandhengan. Lubricate pigura ing kabeh engsel, kalebu kabeh joints movable. Swivel joints supaya padha mlaku lancar lan ora squeaking. Pasang komponen elektronik anyar utawa resik, ngalih lan wiring. Selehake ing kasur anyar utawa dianyari. Plug menyang kabel daya saka stopkontak listrik lan fungsi amben test.