Ngarep > Kabar > Warta industri

Aman nggunakake kasur rumah sakit listrik manual

2022-11-08

1. Sadurunge nggunakakekasur rumah sakit elektrik manual, sampeyan kudu mriksa dhisik apa kabel daya wis disambungake kanthi mantep. Apa kabel controller aman?
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear saka controller ora bakal diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor supaya kabel sing Cut lan nyebabake kacilakan peralatan pribadi.
3. Sawise panel mburi wungu, sabar kudu ngapusi mudhun ing panel, lan dilarang push.
4. Wong ora bisa ngadeg ing amben lan mlumpat. Nalika backboard diangkat, wong njagong ing backboard lan ngadeg ing ndhuwur amben, lan dilarang push.
5. Sawise setir universal wis braked, dilarang push lan mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Dilarang push horisontal kanggo nyegah karusakan ing guardrail.
7. Lumahing dalan ora rata lan ora bisa di-push kanggo nyegah karusakan kanggo universal wheel sakakasur rumah sakit elektrik manual.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Dilarang mencet luwih saka rong tombol ing wektu sing padha kanggo operate ingkasur rumah sakit elektrik manual, supaya ora salah operasi lan mbebayani kaslametan pasien.
9. Nalika ingkasur rumah sakit elektrik manualkudu dipindhah, iku perlu kanggo copot plug daya, lan mung sawise nduwurke tumpukan kabel controller daya bisa di-push.

10. Nalika amben ngowahi listrik kudu dipindhah, guardrail sing diunggahake kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan cilaka sajrone gerakan. Nalika amben listrik dipindhah, perlu kanggo wong loro kanggo operate bebarengan supaya ora kelangan kontrol arah sak proses promosi, asil ing karusakan struktural lan bebaya kesehatan saka patients.